• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Oosters behang

Met oosters behang aan de muur waan je je elke dag even in het verre oosten. Denk daarbij aan Aziatische landen als China, Japan en Noord- en Zuid-Korea. Ben je op zoek naar behang in oosterse stijl? Bekijk het assortiment oosters fotobehang en behang met oosterse motieven op Fotobehang.com en ontdek de mogelijkheden. Bestel je favoriete exemplaar direct online en geniet binnenkort al van je oosters behang in huis.

Sorteer op

5 producten

per pagina
Oude indiaanse bloemen patronen
Bloemen patroon
Gouden bloemen patronen
Blauwe wilde golven
Gekleurde bloemen achtergrond
Sorteer op

5 producten

per pagina

Fotobehang en ander behang met oosters motief

Bij oosters behang kun je onder andere denken aan behang met een oosters motief. Van kersenbloesems tot origamipatronen en van prints kraanvogels tot bamboe. Zo zijn er nog veel meer elementen die doen denken aan het verre oosten. Wat dacht je bijvoorbeeld van lotusbloemen, koi karpers en Chinese draken? Bij behang in oosterse stijl kun je naast motieven ook denken aan fotobehang. Typisch fotobehang van oosterse fenomenen, zijn bijvoorbeeld de levensgrote afbeeldingen van berglandschappen, zoals de bekende Mount Fuji. Maar ook een foto van een tempel, skyline van een grote stad of een bekende tempel passen bij de oosterse stijl.

Zelfs oosters fotobehang maken

Ben je zelf naar het verre oosten afgereisd en heb je daar de mooiste foto’s genomen? Dan kun je daarmee ook helemaal je eigen oosters fotobehang maken. Dat is heel simpel: selecteer je mooiste foto. Zorg ervoor dat de grootte van het bestand minimaal 2 MB is. En upload de afbeelding in ons systeem. Kies het formaat waarop je jouw oosterse fotobehang wilt ontvangen en bepaal de marges. Ons kwaliteitsteam doet nog een laatste check. En dan ontvang jij binnen no time jouw oosterse behang, op maat gemaakt, in huis. Zo kun je meteen aan de slag met het aanbrengen ervan.

Behang in oosterse stijl passend integreren

Laat jouw oosters behang volledig tot zijn recht komen door de juiste styling toe te passen op de rest van je interieur. Maak er een mooi geheel van door een kleur uit het behang te kiezen en dit op andere plekken in je kamer terug te laten komen. En wees creatief met de aankleding in de vorm van accessoires. Zet bijvoorbeeld een porseleinen vaas neer uit China. Maak een collagewand met de mooiste foto’s van je reizen door oosterse landen. En geef een rijstpapieren kamerscherm een mooi plekje in je huis om de sfeer compleet te maken. Zo maak je met jouw oosters behang een prachtig statement.