• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Lemonwalls behang

Onze Lemonwalls collectie kenmerkt zich door de trendy designs en zachte kleuren. Hierdoor is dit behang ideaal voor in de kinderkamer. Van jungle designs tot aan designs met het thema onderwaterwereld, in onze Lemonwalls collectie vind je voor iedere kinderkamer een mooi behang.

Bekijk alle Lemonwalls behang

Wereldkaarten

Onderwaterwereld

Jungle

Sahara

Dino’s

Lucht

Natuur

Circus

Ruimte

Astrologie

Patronen

Sketch

Rechthoeken

Bergen

Driehoeken

Lemonwalls kinderkamer behang

Het leukste behangpapier voor de kinderkamers vind je onder het merk Lemonwalls. Ook de slaapkamer van de kinderen of de babykamer moeten er mooi, leuk en rustgevend uit zien. Dit doe je door kleuren te gebruiken. In de Lemonwalls collectie vind je veel verschillende soort behang in verschillende kleuren. Kijk onder de categorie natuur voor een mooi bos op je behangpapier. Ga je liever voor een strakker design? Dan raden wij het behang met de bergen aan! Deze kan je bestellen in veel verschillende kleuren en tinten zoals beige, roze, geel en groen.

Unieke designs op maat gemaakt

Valt er een gedeelte van de print van je muur? Staat de wereldkaart er niet in zijn totaal op? Of mis je nog een paar dieren uit de jungle? Vraag onze designers dan om het design aan te passen zodat het ook op jouw muur passend is!