• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang met 3D effect

Online 3D behang bestellen. Ervaar diepte op de muur met een driedimensionaal behang. Laat de muren op je afkomen of zorg optisch voor enorme diepte met supervet 3D-behang! Met 3D-behang kan je een erg leuk effect creëeren. Wij hebben een aantal mooie prints geselecteerd. Kies bijvoorbeeld voor een 3D tunnel of voor een steenreliëf

Sorteer op

Producten 1-100 van 201

Pagina
per pagina
Oldschool
Designer Collection
Raam in nis
Premium
Verlaten kasteel
Designer Collection
Enter
Designer Collection
Alliums
Designer Collection
Gebogen stadsmuur
Premium
Living in Boxes
Designer Collection
3D beton
Premium
Stalen boogbrug
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 201

Pagina
per pagina

3D behang

Met 3D fotobehang kunt je snel en eenvoudig je kamer renoveren. Fotobehang wint snel aan populariteit. Zeker 3D behang is de laatste jaren enorm populair. In onze webshop vindt je een groot aanbod 3D behang. En het mooiste is: we maken het behang met 3d effect voor jou op maat! Met 3D-behang heb je een echte eye-catcher aan de muur! Mocht je gewenste print er niet bij staan, mail ons dan en we gaan voor je op zoek.

Kenmerken van 3d behang

De designs binnen 3D behang geven de kamer een ruimtelijker effect. De beelden zijn zeer realistisch waardoor de muur het effect geeft dat de kamer groter is. De collectie 3D behang bestaat uit abstracte designs, maar ook levensechte beelden van gebouwen, oppervlaktes en dieren. Alle designs geven je muur een prachtig 3D effect.

Op maat gemaakt 3D behang

Het 3D behang wordt geprint op het formaat van jouw muur. Zo is het behang wandvullend en exact op maat. Ons 3D behang is eenvoudig aan te brengen met lijm voor vliesbehang. Je hoeft alleen de muur in te smeren met de lijm en vervolgens kun je het 3D behang aanbrengen. Het 3D behang snijden we in gelijke banen voor je en voorzien we van baannummers, zodat je precies weet welke volgorde je moet aanhouden.

Modern 3D behang

Heb je een moderne kamer en wil je deze stijl doorvoeren op de muur, dan is een abstract 3D behang absoluut een juiste keuze. Je geeft de muren een ruimtelijk effect en door de strakke lijnen behoud je de moderne uitstraling van de kamer.

3D behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi 3D behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Vink ‘Toon banen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?