• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met bloemenvelden

Zorg voor een dromerige, romantische of knusse uitstraling met behang van bloemenvelden. Dit type behangpapier brengt kleur in huis en geeft een vrouwelijke ‘touch’ aan iedere ruimte. Wij hebben behangpapier van bloemenvelden in pasteltinten als roze, paars en rood. Maar bijvoorbeeld ook in de vorm van een bont olieverfschilderij, een geel bloemetjespatroon, of een levensgrote afdruk van een bloemenveld met irissen, lavendel, of klaprozen.

Sorteer op

71 producten

per pagina
Klaprozen in vintage kleuren
Premium
The Lady of Lothlorien
Designer Collection
Madeliefjes in een veld
Designer Collection
The virgins ll
Designer Collection
Close-up roze tulpen
Designer Collection
Jasmine
Designer Collection
Velours de Lavender
Designer Collection
Bloemenzee
Premium
Tulpen
Premium
Veld met klaprozen
Designer Collection
Wonderland
Designer Collection
Sunflowers
Designer Collection
Irissen
Premium
Bloemenveld
Premium
Kleurrijk tulpenveld
Premium
Rode tulp
Premium
Tulpenveld met mooie wolken
Premium
Dandelions
Designer Collection
Kingdom Of Chola
Designer Collection
Flowering
Designer Collection
Boomstronk in geel bloemenveld
Premium
Heideheuvels
Premium
Close-up allium bloemen
Designer Collection
Cleome bloemen
Designer Collection
Klaprozen bij zonsopkomst
Premium
Rododendrons
Premium
Grote muur van Rhododendrons
Premium
Sorteer op

71 producten

per pagina

Bloemenvelden behang op de muur

De zachte kleuren en vergezichten op bloemenveld behang zorgen voor een rustig effect. Je kunt er eindeloos naar blijven kijken en er heerlijk bij wegdromen, zonder dat het te veel aandacht vraagt. Dat maakt het bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld massage- en schoonheidssalons. Maar ook voor een slaapkamer en meditatieruimte. Of juist in een kantoor of werkkamer aan huis, waar je geconcentreerd wilt kunnen werken in een behaaglijke omgeving. Verder is behang van bloemenvelden een geweldige sfeermaker in iedere woonkamer, koffiebar, of wachtkamer. Door het grote aanbod aan fotobehang van bloemenvelden op Fotobehang.com vind je bij ons altijd wel iets passends voor in jouw interieur.

Fotobehang van bloemen combineren 

Kortom: je kunt met fotobehang van bloemvelden eigenlijk overal terecht. Kies je hiervoor? Dan is het extra leuk om de kleuren uit het behang terug te laten komen in de rest van het interieur. Bijvoorbeeld in de stoelen. In de kleur van de bank. Of in de lamp aan het plafond. Zo zorg je dat je één lijn trekt in de hele ruimte en versterk je het effect van het bloemenveld behang. Je maakt met het behang van bloemenvelden een statement, waar geen schilderij tegenop kan. Bijpassende accessoires zorgen vervolgens voor de finishing touch.

Bloemenvelden behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi bloemenvelden behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je bloemenvelden behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.