Fotobehang met Bloesems

Bloesem behang is een eyecatcher in ieder interieur en tegelijkertijd houdt het de ruimte, dankzij de veelal zachte kleuren, lekker rustig. Wij zijn bij Wallgroup.com absoluut fan van bloesem behang. Vanwege het dromerige effect dat het geeft aan een kamer. Vanwege de subtiele, maar onmiskenbare uitstraling die het heeft. En vanwege de prachtige symboliek. Je vindt bij ons dan ook een groot assortiment aan bloesem fotobehang. Zoals amandelbloesem behang, kersenbloesem behang en fotobehang van Chinese bloesem.

Vintage Japanse bloemen
Bloeiende boom
Roze bloesem takken
Van laag naar hoog sorteren

53 producten

Fotobehang met Bloesems

Bloesem behang in verschillende kleuren

Hoewel de bloemetjes aan bomen in het algemeen veelal wit of roze zijn, kun je bij ons bloesem behang in allerlei kleuren bestellen. Zo hebben wij bloesem behang in heldere kleuren, vintage kleuren en retro kleuren. We hebben fotobehang van witte bloesem met een felblauwe achtergrond, maar ook behang van witte voorjaarsbloesem in close-up. Het kleurenpalet van de prachtige behangen die je bij ons kunt kopen varieert van wit tot roze en van paars tot blauw. Zo is er altijd wel iets dat past bij jouw wensen en interieurstijl.

Fotobehang bloesem symboliek

Of je nu gaat voor behang van amandelbloesem, Chinese bloesem of Japanse kersenbloesem: het staat eigenlijk altijd symbool voor het leven. Of beter gezegd voor de levenscyclus van geboorte, leven, dood én wedergeboorte. Met een paar stroken bloesem behang in huis, help je jezelf er dus iedere dag aan herinneren dat de bloeiperiode van het leven kort is. En dat je daar met volle teugen van moet genieten. De Japanners geven het goede voorbeeld door elk jaar aan het begin van de bloesemperiode, groot feest te vieren. Wie weet feest jij straks met je bloesem behang gezellig mee!

Bloesem behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi bloesem behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je bloesem behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?