Fotobehang met bomen

Met dromerig behang van bomen, haal je de natuur van buiten naar binnen. Je creëert met behulp van bomen behangpapier in een handomdraai een sfeervolle ruimte. Dat maakt het een geschikt item in je slaapkamer, massagesalon, of yogaschool. Bij ons vind je behangpapier met bomen in alle soorten en maten. Van berkenbomen tot een bamboebos. En van getekende bomen tot close-ups van een boomstam. Maar ook bomen in de zonsondergang, bomen met een blauwe lucht of bomen met bloesem. Verder hebben we bomen behangpapier in zwart wit, sepia of juist in kleur. 

 
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 190

Pagina
Zonsopkomst in het bos
Prachtige boom met groen gras
Groen woud
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 190

Pagina
Fotobehang met bomen

Inspiratie voor fotobehang van bomen

Fotobehang van bomen kan verschillende functies hebben in een ruimte. Zo zorg je voor een oase van rust met het behangpapier van mistige dennenbomen, een bloesemtak in bloei of de knotwilgen in de mist. Fleur de kinderkamer op met roze bloemetjes aan de bomen, een dessin van bomen in vrolijke kleurtjes, of een prachtige plataanbom in de zon. En maak je jouw urban jungle helemaal af met het fotobehang van palmbomen in de wind, een pad door de jungle, of een brug door het bos. Eén voordeel: deze prints hoef je geen water te geven.

Behangpapier met  bomen combineren

Wil je het bomen behang naar jouw keuze extra goed tot zijn recht laten komen? Combineer het dan op de juiste manier. Bomen behangpapier doet het bijvoorbeeld erg goed in combinatie met natuurlijke materialen. Zoals een houten eettafel, een eiken vloer, of rotan vloerkleed. Ook is het leuk om het groen van de bladeren elders in de inrichting terug te laten komen. Bijvoorbeeld in accessoires als kaarsen, sierkussens of levende planten. De mogelijkheden met bomen behang zijn eindeloos. 

Bomen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi bomen behangpapier hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?