• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Hortensia's

Hortensia’s zijn een populaire plantensoort met prachtig gekleurde bladeren. En je kunt ze allang niet meer alleen planten in je tuin, of in een bloempot op je balkon. Je kunt ook prachtig behangpapier met hortensia’s aan de muur plakken in je huis, restaurant of op kantoor. Zo breng je met één print een hoop kleur in de ruimte en zorg je voor een schilderachtig effect. 

Sorteer op

40 producten

per pagina
Sorteer op

40 producten

per pagina

Fotobehang hortensia in alle soorten en maten

Wij hebben bij Wallgroup.com een ruim assortiment hortensia behangpapier. Net als in het gemiddelde tuincentrum, hebben wij hortensia’s in alle soorten en maten. In diverse kleuren, zoals wit, roze, rood, paars en blauw. En vanuit verschillende perspectieven. Zo hebben we fotobehang van hortensia’s in close-up. En fotobehang van hortensia’s als onderdeel van een groter geheel. Bekijk ons aanbod van behangpapier met hortensia’s en kies voor de print die jij het mooiste vindt. Behang je een muur met hortensia behangpapier, dan haal je het buitengevoel een beetje naar binnen. En dat fleurt de boel lekker op!

Kleuren en contrast met hortensia behang

Wist je trouwens dat er verschillende soorten hortensia zijn? In Nederland zie je meestal de bol- of boerenhortensia. Maar daarnaast bestaan er nog pluimhortensia’s, Annabelle-hortensia’s en zijn er aantal nieuwe soorten. Zoals de Forever & Ever en Endless Summer. Die laatste geeft mooi aan waar hortensia behang voor zorgt: een zomers tintje in je huis. Zo’n vrolijke print combineert goed met heldere kleuren. Maar je kunt behang met hortensia’s ook gebruiken om een mooi contrast te creëren in een verder strakke inrichting. Zo wordt het echt de blikvanger van een ruimte.

Behangpapier met hortensia's op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi hortensia behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je horstensia behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?