• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Lavendel bloemen

Lavendel is al eeuwenlang een graag geziene gast in het interieur van de Nederlanders. In een vaas met bloemen vanwege de heerlijke geur. Gedroogd ter decoratie aan de muur. Of in de slaapkamer voor een rustgevende sfeer. Maar anno 2020 pakken we het grootser aan: we plakken levensgroot lavendel behangpapier over de volledige muur. Zo maak je een echt statement en doe je ook nog eens mee aan de laatste woontrends. 

Sorteer op

26 producten

per pagina
Sorteer op

26 producten

per pagina

Fotobehang van lavendel voor een oase van rust

Fotobehang van lavendel is een aanwinst in iedere kamer. Maar met name in het toilet, de slaapkamer of bijvoorbeeld de keuken. De pastelkleuren zorgen voor een fijne sfeer en de bloem straalt rust uit. Want wist jij dat lavendel vorig jaar nog dé trendkleur was? Wij begrijpen wel waarom!

Daarom kun je het behalve privé ook bedrijfsmatig goed gebruiken. Bijvoorbeeld in een massagepraktijk, schoonheidssalon, of een spa. Onderzoekers van de Kagoshima University in Japan hebben bewezen dat lavendel een ontspannend effect heeft en angstgevoelens kan verminderen. Dat komt voornamelijk door de geur, maar de associatie met lavendel behang is hetzelfde.

Een ruimte met lavendel behang optimaal stylen

Om die relaxte sfeer compleet te maken, kun je het thema in je interieur helemaal doortrekken. Zet naast lavendel behang ook een bloempot met lavendel neer, steek een kaars aan met lavendelgeur en droog een boeket lavendel zodat die extra lang meegaat. Je doet er goed aan om elementen uit het lavendel behang terug te laten komen in het interieur. Behalve echte lavendel, kun je dat ook doen door de muren naast het fotobehang met lavendel in een lichte kleur paars te schilderen. Zo zorg je voor eenheid en komt het lavendel behang optimaal tot zijn recht.

Behangpapier met lavendel op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi lavendel behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je behangpapier met lavendel op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?