• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Lotusbloemen

Met een paar stroken bloemenbehang aan de muur, fleur je een hele ruimte op. Maar behang van een lotusbloem doet veel meer dan alleen dat. Je zorgt hiermee voor rust en sereniteit. De lotusbloem staat namelijk bekend om haar vele betekenissen. Bij de Oude Egyptenaren symboliseerde de lotusbloem de wedergeboorte. In het hindoeïsme staat de lotusbloem voor welvaart. En in het boeddhisme vertegenwoordigt het zuiverheid en verlichting. 

Sorteer op

24 producten

per pagina
Sorteer op

24 producten

per pagina

Diverse soorten fotobehang van lotusbloem

Wij hebben een prachtig fotobehang van een zee van lotus bloemen. Op de print uit onze collectie zijn de lotusbloemen roze. Wil je liever een andere kleur? Dan kun je ook behang bestellen met een eigen foto. Zo kun je de kleur in feite zelf bepalen. Lotusbloemen zijn er behalve in het roze namelijk ook in het wit, rood, blauw en paars. Heb je een foto van goede kwaliteit, dan kun je die levensgroot laten afdrukken en op de muur plakken. Hiermee creëer je een serene sfeer in jouw interieur en maak je tegelijkertijd een groot gebaar. Daarom is lotus behang ook zo geschikt voor bijvoorbeeld yogascholen, meditatieruimtes, of massagepraktijken.

Fotobehang lotusbloem aan de muur

Dat lijkt misschien met elkaar in contrast te staan, maar het tegendeel is waar. Door het behang op de juiste manier te combineren, kun je een ruimte omtoveren tot een oase van rust en daarin een statement maken. Zorg dan dat de basis van je interieur bestaat uit natuurlijke materialen en lichte kleuren. Dat kan wit zijn. Maar ook pasteltinten zijn hiervoor geschikt. Plaats het fotobehang van lotusbloemen vervolgens op één muur, of op een deel van de muur. Op die manier springt het lotus behang er echt uit en past het toch helemaal binnen de relaxte stijl.

Lotusbehang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi lotusbehang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang met de lotus op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?