• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang paardenbloem

Haal de natuur in huis met paardenbloem behang. Op onze website vind je fotobehang van paardenbloemen in alle soorten en maten. Van een dromerige afbeelding van paardenbloempluisjes in de wind tot een veld vol gele paardenbloemen. Met paardenbloem behang kun je alle kanten op. Ontdek de mogelijkheden en bestel je favoriete paardenbloem fotobehang meteen online op Fotobehang.be.

Sorteer op

17 producten

per pagina
Sorteer op

17 producten

per pagina

Paardenbloem fotobehang in alle soorten en maten

Met welk exemplaar fotobehang van paardenbloemen maak jij jouw interieur compleet? Ga je voor een fotobehang van gedroogde paardenbloemen in een vaas? Kies je voor een schattig fotobehang van een dalmatiër in een veld vol paardenbloemen? Of ga je voor een foto van een paardenbloem met de zaadjes die zich verspreiden in de wind voor een prachtige zonsondergang? Ook mooi: een close-up van een enkel paardenbloemzaadje voor een lichtblauwe lucht. Net als het fotobehang van een paardenbloem met een felblauwe vlinder erop voor een donkere achtergrond. Zo zie je maar: met paardenbloem behang kun je nog alle kanten op.

Fotobehang van een paardenbloem in zwart wit

Wist je dat al onze fotobehang ook verkrijgbaar is in zwart wit? Kies het paardenbloem vliesbehang dat je mooi vindt. Vul de juiste afmetingen in, zodat we het op maat voor je kunnen maken. Bepaal de snijlijnen. En vink in de derde stap de optie ‘zwart wit’ aan. Zo maak je eenvoudig van ieder paardenbloem fotobehang een zwart wit versie. Handig als dat meer je smaak is, of bijvoorbeeld beter past bij de rest van je interieur.

Paardenbloem behang stylen

Heb je een paardenbloem behang gevonden dat aan al je wensen voldoet? Laat het dan extra goed tot zijn recht komen door de juiste styling erop los te laten. Zorg bijvoorbeeld voor eenheid door een kleur uit het fotobehang van de paardenbloem te kiezen en dit terug te laten komen in je interieur. Bij een paardenbloem kan dat bijvoorbeeld het wit zijn van de pluisjes. Leg een wit kussen op de bank met wollen structuur, een grof gebreide witte deken over de leuning en denk verder bijvoorbeeld aan witte accessoires als vazen, schilderijlijstjes en een vloerkleed. Zo creëer je eenheid en maak je met je paardenbloem behang echt een mooi statement.