• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang met Bloemenpatroon

Van een behang met vrolijke bloemetjes, tot een design waarin ook lieveheersbeestjes, bijtjes en vogeltjes zijn verwerkt. Wij hebben behang met bloemen patronen in alle soorten en maten. Met grafische bladeren, aquarel bloemen en zwart wit klaprozen. Stuk voor stuk zorgen ze voor een speels effect en daarmee fleuren ze iedere ruimte op. Of je er nu een hele wand mee behangt, een deel ervan, of zelfs een volledige kamer. 

Filteren

20 producten

per pagina
Grafische klaprozen
Behang met grafische klaprozen
Waterverf bloemen
Rozenpatroon
Bloemen en colibri’s
Lotus patroon
Donkerblauwe bladeren met goud
Keeping Summer
Designer
Herfsttakken
Exotische bloemen op beton
Bloemen met bladeren
Bloemen patroon
Gekleurde bloemen achtergrond
Rode clematis bloemen
Designer
Clematis bloemen
Designer
Tropische Zebra’s
Tropische Hibiscus
Geel bloemenpatroon
Gele en roze orchideeën
Elegant bloemen patroon

20 producten

per pagina

Sfeervol behang met bloemen patroon

Behang met bloemen patroon wordt al snel sfeerbepalend voor de hele ruimte. Denk er bij de aankoop daarom goed over na welk effect je wilt bereiken. Zo zorgt een behang met waterverf bloemen voor een romantische look, crëeer je met een tropisch behang met luipaardprint voor een bonte bedoening en houd je het met geschetste blauwe bloemen voor een oudroze achtergrond juist rustig en bescheiden. Ook de kleurkeuze drukt een stempel op je interieur. Ga je voor zwartwit, voor roze, of wil je juist alle kleuren van de regenboog? Voor elke woonwens is er wel een geschikt bloem patroon behang te vinden in onze collectie.

Bloem patroon behang bevestigen

Als je je keuze hebt gemaakt is het tijd om het bloem patroon behang te bevestigen. Daarbij is natuurlijk wel de bedoeling dat het dessin netjes in elkaar overloopt. Om dit goed te doen, kun je het beste even zoeken naar een opvallend detail aan de zijkant van de baan. Dit detail zie je als het goed is aan de rand van iedere volgende strook weer terugkeren. Houd dit dus als uitgangspunt om ervoor te zorgen dat je de stroken netjes op elkaar aansluit. Is niet elke baan hetzelfde? Dan heb je waarschijnlijk een verspringend patroon. Hierbij zijn alle even en alle oneven stroken gelijk. Zeker weten dat het goedkomt? 

Patronen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi patronen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je patronen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.
Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?