• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met rozen

Behang van rode rozen, behang van pioenrozen en behang van klaprozen. Bij Wallgroup.com hebben we een groot assortiment behang met de prachtigste rozen. We hebben prints van rozen in waterverf, behang van rozenvelden en fotobehang van een stilleven met rozen. Dat laatste is trouwens niet zomaar een behangetje, maar een levensgroot schilderij van Jan Davidsz. de Heem, dat ook in het Rijksmuseum hangt.

Sorteer op

34 producten

per pagina
Drie witte pioenrozen
Designer Collection
Rode roos
Designer Collection
Rozen boeket zwart-wit
Premium
Rozen boeket vintage
Premium
Boeket van rozen
Premium
Rozen
Designer Collection
Roze rozen in Londen
Designer Collection
Meerdere roze rozen
Designer Collection
Witte roos
Premium
Kleurrijke witte en roze rozen
Designer Collection
Licht gekleurde rozen
Designer Collection
Achtergrond van rozen
Designer Collection
Sorteer op

34 producten

per pagina

Rozen behang in je interieur

Met rozen behang maak je een echt statement in je interieur. Je zorgt hiermee voor kleur en creëert een romantische sfeer. Een roos is namelijk bij uitstek de bloem die staat voor liefde en romantiek. Ons glasvlies behang met rozen is uitermate geschikt om een hele muur mee te behangen. Of juist een deel ervan om zo een lange wand op te breken. Rozen behang doet het goed in een vrouwelijk, bohémian of brocante interieur. De bloemenprint maakt het geheel helemaal af. Maar het komt ook goed tot zijn recht in woonstijlen als klassiek, industrieel of design. In een verder rustige inrichting vormt rozen behang een echte eyecatcher. Hoe gaaf is het om dat in je slaapkamer, restaurant of schoonheidssalon te plaatsen?

Kleur kiezen rozen behang

Wist je dat een rode roos staat voor liefde, romantiek en respect? Een witte roos staat meer voor vertrouwen en tegelijkertijd voor licht, kalmte en onschuld. En een roze roos staat weer voor geluk en plezier. Zo heeft elke kleur roos een andere betekenis. Dat is niet alleen leuk om rekening mee te houden als je een bosje bloemen koopt voor iemand anders. Maar ook als je de kleur van het rozen behang aan je muur bepaalt. Je kunt er natuurlijk ook iets minder diepzinnig over doen en gewoon het fotobehang met rozen kiezen dat jij het mooiste vindt.

Behang met rozen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi rozen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang met rozen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?