• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Tulpen

Haal het voorjaar definitief in huis met tulpen behangpapier. Ons fotobehang met tulpen geeft je inrichting een frisse look en zorgt voor een flinke dosis kleur. In je huis, in je kantoor, of in je bedrijf. Welke ruimte ook toe is aan een make-over: vergeet die witte muren en geef je interieur een boost met tulpen behang. 

Sorteer op

51 producten

per pagina
Rode tulp
Premium
Drie Rococo tulpen
Designer Collection
Tulpenveld bij zonsopkomst
Premium
Close-up roze tulpen
Designer Collection
Witte tulpen
Designer Collection
Kleurrijke tulpen in een veld
Designer Collection
Gekruiste tulpen
Designer Collection
Gouden tulpen
Premium
Tulpen
Premium
Kleurrijk tulpenveld
Premium
Tulpenveld met mooie wolken
Premium
Tulp en een papaver, Willem van Leen
Rijksmuseum
Tulpenveld
Designer Collection
Mooie roze tulpen
Designer Collection
Rococo tulpen
Designer Collection
Drie tulpen
Designer Collection
Sorteer op

51 producten

per pagina

Fotobehang van tulpen creëert sfeer

Tulpen behang creëert sfeer en zorgt voor een speels effect. Dat effect kun je versterken door vergelijkbare prints ook op andere manieren in je interieur terug te laten komen. Zet een echte bos tulpen op tafel, leg een sierkussen met tulpen print op de bank, en hang een lamp met tulpen op de kap aan het plafond. Door de lijn door te trekken in je accessoires, zorg je ervoor dat alles op elkaar is afgestemd. Dat zorgt voor rust en eenheid. Iets subtieler doe je dat door alleen de kleuren uit het tulpen behang terug te laten komen in de decoratie. Wij hebben bijvoorbeeld behangpapier van een prachtig bloemenveld vol paarse tulpen bij zonsopkomst. En behangpapier van roze en gele tulpen voor een mintgroene achtergrond.

Tulpen behang in ieder interieur

Tulpen behangpapier past in feite in ieder interieur, maar doet het extra goed in een romantische, bohémian of dromerige stijl. Het staat geweldig in de slaapkamer, de eetkamer of in de werkkamer. Maar vliesbehang met tulpen is ook zeer geschikt in bijvoorbeeld een theehuis, een schoonheidssalon, of yogaschool. Tulpen stralen namelijk rust uit en geven tegelijkertijd energie. Deze vrolijke bloemen staan voor het voorjaar en daarmee ook een beetje voor een nieuw begin. Een frisse start en een goed humeur. Voor je het weet, heb je met je nieuwe tulpen behang het hele jaar door de lente in je bol!

Behangpapier met tulpen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi tulpen behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je behang met tulpen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?