Fotobehang met andere dieren

Ben jij een echte dierenliefhebber? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van safaridieren, tot vogels en van zeedieren tot de dieren uit het bos. In welke categorie je ook dieren behangpapier zoekt; wij hebben ongetwijfeld een prachtige plaat die jij of je kindje maar al te graag aan de muur zou willen. Wat dacht je bijvoorbeeld van panda behangpapier, ijsbeer behangpapier, of giraffe behangpapier? Ook hebben we fotobehang van pinguïns op een adembenemend mooi strand, fotobehang van een neushoorn die sierlijk in de lucht springt en een exotisch fotobehang van twee Caribische flamingo’s.

Luipaard vacht
Panda
Giraffe met kandelaar
Van laag naar hoog sorteren

88 producten

Fotobehang met andere dieren

Leuk in de kinderkamer: eenhoorn, giraffe of panda behangpapier

Dankzij het uitgebreide assortiment dieren behangpapier op Wallgroup.com vind je altijd wel iets dat past bij de ruimte die jij wilt oppimpen. Onze kleurrijke print van verschillende dieren, het vrolijke behang van dieren in het bos en het sprookjesachtige design van een eenhoorn bij een kasteel doet het bijvoorbeeld erg goed in de kinderkamer. Datzelfde geldt voor het grappige behangpapier van een varkentje met een bandana, het schattige baby giraffe behangpapier en het met aquarel getekende panda behangpapier. Met een fotobehang aan de muur, fleur je een kinderkamer helemaal op. 

Fotobehang van dieren combineren

Verder kun je dieren behangpapier ook heel goed plaatsen in de slaapkamer, hal, of woonkamer. De zachte kleuren in het fotobehang van een ijsbeer zijn bijvoorbeeld erg goed te combineren met diverse woonstijlen. Met het fotobehang van een giraffe huid maak je een statement in je interieur en houd je het kleurenpalet tegelijkertijd rustig. En het fotobehang van een neushoorn met een lampenkap in huis, is haast artistiek - zó mooi. Plaats een exemplaar over de gehele breedte van de muur, of een deel van de muur en je hebt dankzij het prachtige dieren behangpapier geen schilderij meer nodig. 

Behangpapier van een een neushoorn, giraffe of panda op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi dieren behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je dieren behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen. 

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.