• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met buffels

Zorg voor een statement in huis met een fotobehang van buffels. Deze imposante dieren zijn meer dan fotogeniek en behang van buffels vormt dan ook een waar stukje kunst aan de muur. Bij Fotobehang.be vind je een uitgebreide collectie buffel behang. Van close-ups tot landschapsfoto’s met buffels. En van zwart wit prints tot platen in de meest prachtige kleuren. 

Sorteer op

7 producten

per pagina
Buffel met een vogel
Afrikaanse buffels
Buffel in zwart wit
Afrikaanse buffel
Grote buffel
Buffel in het weiland
Omhoog kijkende buffel
Sorteer op

7 producten

per pagina

Behang van buffels in alle soorten en maten

Buffel behang hebben wij in alle soorten en maten. Daardoor is er altijd wel iets dat past bij je wensen en interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwartwit fotobehang van Amerikaanse buffels bij een waterpoel? Of een close-up van een omhoogkijkende buffel? Ook leuk: een buffel tussen het hoge gras die lekker aan het grazen is. Zoek je juist een behang van buffels om te zorgen voor wat meer kleur in huis? Neem dan eens een kijkje in de kleurencollectie. We hebben bijvoorbeeld een prachtig fotobehang van buffels in de mist bij de opkomende zon. Maar ook van waterbuffels in een weiland met groentinten. En een close-up van een buffel in een weiland vol hoge grassen. Ontdek de vele mogelijkheden met fotobehang van buffels en kies een exemplaar dat goed past bij jou en de rest van je woning. Zo kun je elke dag genieten van een van de meest bijzondere schepsels in de natuur.

Buffel behang in je interieur

Behang van buffels is een echte eyecatcher. Je kunt er een volledige wand mee bedekken, of de lengte van een muur mooi mee doorbreken. Buffel behang komt het beste tot zijn recht wanneer je het op de juiste manier stylet. Zowel het fotobehang van buffels in zwartwit als in kleur is goed te combineren met natuurlijke en lichte materialen. Zoals houten meubels en een koeienvellen op de grond. Houd je van meer kleur? Kies dan dan één of twee accentkleuren. Een goed idee is om bij een buffel behang in kleur, een toon uit de print te halen die je laat terugkomen. Voor de Thaise buffels bij zonsondergang is dat bijvoorbeeld de oranje kleur van de ondergaande zon. Schilder in deze kleur bijvoorbeeld een muur, leg in die kleur kussentjes op de bank en zoek een plantenpot in eenzelfde tint.

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.