Fotobehang met een hert

Herten zijn echte Hollandse dieren. Ze staan symbool voor de natuur. Voor sereniteit. En voor een rustige geest. Haal dat heerlijke gevoel nu ook in huis met een prachtig fotobehang van herten. Bij Wallgroup.com vind je een uitgebreide collectie herten behang. Van een klein hertje met een stippelvachtje, zoals we die kennen van de Disneyfilm Bambi. Tot een fotobehang van een hert in de natuur bij zonsopkomst. Dankzij de ruime keuze, vind je altijd wel iets dat bij je past. Ontdek de mogelijkheden van behang met hert op deze pagina en kies je favoriete exemplaar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Fotobehang met een hert

Herten behang in alle soorten en maten

Wij hebben herten behang in alle soorten en maten. Het meest populair is ons fotobehang van herten. Van bijvoorbeeld een hert met een geweldig gewei in een herfstbos. Van herten in een veld bij een opkomende zon. En van een loeiend hert in het gras. Zoek je iets avontuurlijkers? Kijk dan eens naar het herten behang met een hert in de bergen, een rendier in de mist, of herten in de sneeuw. Die geven je elke dag weer het gevoel dat je even op reis bent geweest. Ook tof: een uitvergroting van het Bosgezicht met twee herten, van Johannes de Bosch. Of van Herten in een bos door Pieter Gerardus van Os. Allebei kunstenaars uit de 18e eeuw. Zo heb je geen schilderij meer nodig!

 

Fotobehang van herten combineren

Met fotobehang van herten zorg je voor een echte eyecatcher in huis. Zoals gezegd geeft het je het gevoel dat je een bent met de natuur en zorgt het voor sereniteit. Dat kun je nog wat extra aanzetten door je styling in de rest van de kamer. Combineer herten behang bijvoorbeeld met natuurlijke materialen. Zoals hout, planten en wollen vloerkleden. Houd de rest lekker licht, of kies één accentkleur uit het behang van herten dat je steeds laat terugkomen. In bijvoorbeeld rustieke kaarsen, kussentjes op de bank of een mooi plaid. Zo maak je van je kamer met herten behang mooi één geheel. Daardoor springt het fotobehang van herten er echt uit.