• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang konijnen

Op zoek naar konijnen behang? Bij Fotobehang.be vind je een uitgebreide collectie behang met konijnen. Van patronen behang tot realistisch fotobehang van een konijn in het stro. Met konijnen behang kun je alle kanten op. Ontdek de mogelijkheden in onze webshop en bestel direct je favoriete exemplaar online. Voor je het weet kun je elke dag genieten van je favoriete knaagdier aan de muur.

Filteren

13 producten

per pagina
Vriendelijke reuzen
Baby konijntjes met paaseieren
Dwergkonijntjes
Konijntjes met een roze achtergrond
Pasgeboren konijntjes
Konijn in een paas mandje
Kleine konijntjes
Close-up van konijnen
Konijn in het stro
Konijn in mandje
Bruin konijntje
Konijn met ei
Konijn en kuiken

13 producten

per pagina

Realistisch fotobehang van een konijn

We zouden onszelf natuurlijk geen Fotobehang.be noemen als we niet het allermooiste fotobehang verkochten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotobehang met vier kleine konijntjes voor een houten muur? Schattigheid ten top! Ook heel leuk: het fotobehang van een klein konijn met een ei voor een roze achtergrond. Daar krijg je spontaan de voorjaarskriebels van. Zo hebben we nog veel meer prachtig exemplaren. Van bijvoorbeeld een konijn en een kuiken tussen de bloemetjes, een konijn in het stro en een grijs konijn met madeliefjes. Bekijk ze allemaal en vind je favoriet.

Vrolijk patronen behang van konijnen

Liever een fleurige afbeelding dan een realistisch fotobehang? Neem dan ook eens een kijkje tussen de rest van het konijnen behang op onze website. Zo hebben we een ontzettend leuke afbeelding van het bos met allerlei dieren, waaronder een konijn. Maar we hebben ook heel vrolijk patronen behang van konijnen met bloemen, witte konijntjes met stippen en konijntjes met strikjes, brillen en bloemetjes in het haar. In allerlei kleuren, zodat er altijd wel iets is dat aan jouw wensen voldoet. Leuk voor in de studeerkamer, of bijvoorbeeld in de kinderkamer.

Fotobehang met konijnen stylen

Heb je een mooi konijnen behang gevonden? Breng hem dan niet zomaar aan op de muur en laat het daarbij. Besteed liever ook nog wat aandacht aan de styling. Dan zorg je ervoor dat het patronen- of fotobehang van het konijn extra goed tot zijn recht komt. Dat doe je bijvoorbeeld door een kleur uit het behang te kiezen en dit op andere plekken in je interieur terug te laten komen. Dat kan in een effen kleur verf op een naastgelegen muur, maar ook veel kleiner in de vorm accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de kussentjes op de bank, een mooie vaas, of een lijstje. Ook leuk bij konijnen behang is om te spelen met zachte materialen, die doen denken aan de vacht van een konijn.