• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Kraanvogel op behang

Kraanvogels zijn grote vogels met lange poten en een gestrekte nek. Het is een spektakel om ze in de lucht voorbij te zien vliegen. Wil jij iedere dag genieten van deze mooie dieren? Breng dan kraanvogel behang aan op de muren. Bij Fotobehang.com vind je prachtig dieren behang met bijvoorbeeld kraanvogels. Van levensecht fotobehang van kraanvogels tot mooi patronen behang in vrolijke kleuren. 

Sorteer op

45 producten

per pagina
Sorteer op

45 producten

per pagina

Kraanvogel behang in alle soorten en maten

Kraanvogel behang is er in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotobehang van kraanvogels bij zonsondergang, spelende kraanvogels of een kraanvogel paar met met prachtige kuiven? In onze collectie vind je ook kraanvogel behang met de prachtige illustraties. Neem bijvoorbeeld de illustratie van kraanvogels voor een poederroze achtergrond met mooie bloemen. Of de aquareltekening van kraanvogels op tropische bladeren. Ontdek ons volledige assortiment kraanvogel behang en kies het behang die je het mooiste vindt.

Ook mooi: patronen behang met prints van kraanvogels die zich steeds herhalen. Favorieten zijn bijvoorbeeld de vliegende kraanvogels voor een donkere achtergrond. Witte kraanvogels met hun vleugels wijd open voor een donkerblauwe achtergrond. En het patronen behang van kraanvogels met tijgers en exotische planten in groene lijnen. Dankzij het ruime aanbod kraanvogel behang is er altijd wel een exemplaar dat past in de kamer die jij van een make-over wilt voorzien.

Behang kraanvogels met een symbolische betekenis

Wist je dat kraanvogel behang ook een symbolische betekenis kan hebben? De vogels worden namelijk al eeuwenlang als heilig dier beschouwd. In Japan wordt de kraanvogel gezien als een geluksbrenger en het symbool voor een lang leven. China beschouwt kraanvogels als boodschappers van de wijsheid. En de Azteken in Zuid-Amerika hebben hun naam zelfs aan kraanvogels te danken. Zij komen oorspronkelijk uit de landstreek Aztlan, wat letterlijk betekent: dicht bij de kraanvogels. Ook in de islam en christendom wordt de kraanvogel als een symbolisch dier gezien. Met behang van kraanvogels kun je dus een diepere betekenis geven aan je interieur.

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.