Kraanvogel op behang

Kraanvogels zijn grote vogels met lange poten en een gestrekte nek. Het is een spektakel om ze in de lucht voorbij te zien vliegen. Wil jij iedere dag genieten van deze mooie dieren? Breng dan kraanvogel behang aan op de muren. Bij Fotobehang.com vind je prachtig dieren behang met bijvoorbeeld kraanvogels. Van levensecht fotobehang van kraanvogels tot mooi patronen behang in vrolijke kleuren. Ontdek ons volledige assortiment kraanvogel behang en kies het behang die je het mooiste vindt.

 
 
Illustratie van kraanvogels
Kraanvogel stel
Close-up kraanvogel
Van laag naar hoog sorteren

44 producten

Kraanvogel op behang
 

Kraanvogel behang in alle soorten en maten

Kraanvogel behang is er in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotobehang van kraanvogels bij zonsondergang, spelende kraanvogels of een kraanvogel paar met met prachtige kuiven? In onze collectie vind je ook kraanvogel behang met de prachtige illustraties. Neem bijvoorbeeld de illustratie van kraanvogels voor een poederroze achtergrond met mooie bloemen. Of de aquareltekening van kraanvogels op tropische bladeren.

Ook mooi: patronen behang met prints van kraanvogels die zich steeds herhalen. Favorieten zijn bijvoorbeeld de vliegende kraanvogels voor een donkere achtergrond. Witte kraanvogels met hun vleugels wijd open voor een donkerblauwe achtergrond. En het patronen behang van kraanvogels met tijgers en exotische planten in groene lijnen. Dankzij het ruime aanbod kraanvogel behang is er altijd wel een exemplaar dat past in de kamer die jij van een make-over wilt voorzien.

Behang kraanvogels met een symbolische betekenis

Wist je dat kraanvogel behang ook een symbolische betekenis kan hebben? De vogels worden namelijk al eeuwenlang als heilig dier beschouwd. In Japan wordt de kraanvogel gezien als een geluksbrenger en het symbool voor een lang leven. China beschouwt kraanvogels als boodschappers van de wijsheid. En de Azteken in Zuid-Amerika hebben hun naam zelfs aan kraanvogels te danken. Zij komen oorspronkelijk uit de landstreek Aztlan, wat letterlijk betekent: dicht bij de kraanvogels. Ook in de islam en christendom wordt de kraanvogel als een symbolisch dier gezien. Met behang van kraanvogels kun je dus een diepere betekenis geven aan je interieur.