• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met paarden

Van een zwarte hengst in het donker, tot een schimmel in de sneeuw. En van kleurrijk eenhoorn behang, tot een zwart wit foto van een paardentram uit 1913. Wallgroup.com heeft een groot assortiment paarden behang. Zo vind je altijd wel iets dat past bij jouw smaak en de kamer die je wilt voorzien van een make-over. Wat dacht je bijvoorbeeld van fotobehang van paarden bij zonsondergang, een close-up van een gezadeld paard, of behang van eenhoorns met roze manen?

Sorteer op

31 producten

per pagina
Wit en een zwart paard
Behang met een zwarte hengst
Steigerend paard
Twee paarden
Behang met een zwarte hengst
Galopperende paarden bij zonsondergang
Schimmel met zwarte achtergrond
Paarden in de sneeuw
Galopperende paarden in een zandstorm
Kudde paarden
Paarden tijdens een zonsondergang
Paard tussen de Lupinus vlinderbloemen
His Territory!
Designer Collection
We are coming
Designer Collection
Galopperend paard
Wilde paarden
Gezadeld paard
Paardentram
Fotobehang paard. De harddraver De Vlugge
Rijksmuseum
The Paradise
Designer Collection
3D Illustratie paarden
Paard in de wildernis
Designer Collection
B R O T H E R S
Designer Collection
Angels of Camargue
Designer Collection
Lucky Six
Designer Collection
Grazende paarden
Designer Collection
New Forest
Designer Collection
Wilde paarden in een veld
Designer Collection
Illusion of power (13 horse power though)
Designer Collection
Zebra close-up
Paard in bloemenweide
Premium
Sorteer op

31 producten

per pagina

Behang met paarden stylen

Je kunt het paarden behang in neutrale kleuren goed combineren met verschillende woonstijlen. Zo staat het fotobehang van een steigerend paard met wapperende manen in een woestijn prachtig in een Scandinavisch interieur met natuurlijke materialen. Zoals houten vloeren en wollen kleden. Het fotobehang van een paard tussen lavendel op de heide is zeer geschikt voor romantische ruimtes. En het dromerige behang van paarden bij de zonsondergang past perfect in de slaapkamer. Zo creëer je sfeer en maak je de kamers fijn en behaaglijk.

Fotobehang van paarden voor diverse ruimtes

Naast het behang voor diverse woonstijlen is ons fotobehang van paarden ook geschikt voor ruimtes met uiteenlopende functies. Zo zien wij het eenhoorn patronen behang helemaal voor ons in de kinderkamer. Net als het kleurrijke fotobehang van een paard in een bloemenweide, de animatie van een witte eenhoorn of een wit en zwart paard op fotobehang in de sneeuw. De rustige exemplaren zijn mooi voor in de woon- of slaapkamer. En de foto’s die kracht en elegantie uitstralen, passen geweldig in zakelijke ruimtes. Zoals de kantine van de manege, ruitersportwinkels of een paardenboerderij.

Behangpapier met paarden op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.