• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Pauwenbehang

Met behang van een pauw breng je op een stijlvolle manier kleur in huis. Op zoek naar een mooi exemplaar? Van fotobehang van een pauwenveer tot behang van een pauw met prachtig opgezette veren. Bij Fotobehang.com vind je pauwenbehang in alle soorten en maten. Bekijk ons ruime assortiment en bestel je favoriete behang direct online. Voor je het weet prijkt er bij zo’n prachtig pauwenbehang aan je muur.

Sorteer op

21 producten

per pagina
Pauw
Black Friday
- 10%
Pauwenveren op fotobehang
Black Friday
- 10%
Pauw met opgezette veren
Black Friday
- 10%
Pauwenveren
Designer
Close-up van pauwenveren
Pauwenveren in detail
Pauwen en vlinders
Blauwe pauw
Kleurrijke pauwenveer
Indische pauw
Close-up natte pauwenveer
Pauw met uitgezette veren
Witte pauw
Mannelijke pauw
Close-up van blauwe pauw
Open pauwenveren
Gekleurd verenkleed van een pauw
Blauwe Indische pauw
Portret van een pauw
Close-up pauwenveren
Vooraanzicht pauw
Sorteer op

21 producten

per pagina

Diverse soorten fotobehang van een pauw

Zoals de naam van onze website doet vermoeden, ben je bij Fotobehang.be aan het juiste adres voor een prachtig fotobehang van een pauw. Neem bijvoorbeeld het behang van een pauw met opgezette veren in profielaanzicht. Of ga voor het fotobehang van een pauw met opgezette veren frontaal in beeld. We hebben naast het traditionele fotobehang ook nog een prachtig behang van een bloemenboeket met een pauwenveer. Ook daarmee creëer je op een mooie manier diepte in elke ruimte.

Ook mooi: fotobehang van een pauwenveer

Wist je dat een mannetjespauw zijn sleep opzet om de vrouwtjes te versieren? Zo vindt hij zichzelf dus het mooiste. En wij begrijpen wel waarom: de kleuren van de veren en zogenaamde ogen op de uiteinden zijn een feest om naar te kijken. Daarom hebben wij ook een aantal exemplaren behang van pauwenveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een close-up van pauwenveren, waardoor je het oog in de print extra goed kunt zien? Ook mooi: fotobehang van pauwenveren, zonder dat je verder iets van de pauw of de omgeving ziet.

Behang van een pauw met goud stylen

Met alleen het aanbrengen van behang van een pauw ben je er natuurlijk nog niet. Dat is pas het begin. De styling van je interieur zorgt ervoor dat alles samenkomt en het aanvoelt als een mooi en stijlvol geheel. Een goede tip om daar voor te zorgen is door een element uit het behang te nemen en dat op andere plekken in je inrichting terug te laten komen. Bij behang van een pauw kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kleur goud, die te zien is in de schittering van de veren. Laat dit terugkomen in de kleur van de suede eetkamerstoelen. In de kleur van een mooie vaas in de kast. En bijvoorbeeld in de kussentjes op de bank. Met de gouden accenten geef je een luxe gevoel aan elke kamer.