• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Wallpaper with Bugs and Butterflies

Vliegt er een vlinder voorbij, dan trekt die altijd even de aandacht. Vanwege de prachtige kleuren, de elegantie van de wapperende vleugels en de fleurige uitstraling. Vlinders zijn waarschijnlijk de mooiste insecten die er bestaan. Maar ook bloemetjes en bijtjes vormen samen een mooi gezicht. Wil je fotobehang van vlinders, of behangpapier met insecten, om een muur in je huis op te fleuren? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. 

Sorteer op

56 producten

per pagina
Curve
Designer Collection
Last Light
Designer Collection
Butterfly in the Morning with Bokeh
Designer Collection
A ladybug on chamomile flowers
Designer Collection
Red poppy with a hover fly
Designer Collection
Pattern of Nature
Designer Collection
Lieveheersbeestje Zittend op een Paardebloem
Designer Collection
Roze Kever op een Uitgebloeide Paardebloem
Designer Collection
Rozemarijn Kever met Lavendel
Designer Collection
Lieveheersbeestje op een Grassprietje
Designer Collection
Lieveheersbeestje Op een Goudsbloem
Designer Collection
Swallowtail beauty
Designer Collection
Fabulous Flowers
Designer Collection
Sir Edward
The Lady of Lothlorien
Designer Collection
Bruine Vlinder in Abstract
Designer Collection
Dagpauwoog Vlinder
Designer Collection
Witte Vlinder in het Licht
Designer Collection
Lieve vlindertjes
Designer Collection
Lemonwalls
Een bloesemende struik met twee uitheemse vlinders
Rijksmuseum
Ladybug inbetween the leaves
Designer Collection
Vier vlinders op bloemen, Paulus Knogh
Rijksmuseum
Patroon van de natuur
Designer Collection
Golden Deer
Designer Collection
Vlinders op pauwenveren
Premium
Botanische vlinders
Premium
Verschillende vlinders
Premium
Vlinders op paradijsvogel bloemen
Premium
Vlinders op gestreepte bladeren
Premium
Vlinder bij oude muur
Premium
Sorteer op

56 producten

per pagina

Behang met vlinders en insecten

Allereerst hebben we een prachtige print van bloemen en vlinders in waterverf. Dit behang is rustig, romantisch en kleurrijk. Absoluut een eyecatcher als je hiermee een volledige wand behangt. Pak je het liever wat subtieler aan? Ga dan voor onze behang cirkels. Wij hebben prachtig fotobehang van vlinders in een ronde vorm, die je als een waar kunstwerk aan de muur kunt bevestigen. Dat geeft een subtiel effect. Ook hebben we een behang met insecten, als lieveheersbeestjes, bijtjes, bloemen en vogels. Neem tot slot eens een kijkje in onze collectie fotobehang met bloemen, waar onder andere in het stilleven allerlei insecten zijn verwerkt. In ons assortiment vind je niet alleen behangpapier met vlinders, maar ook met vogels en insecten. Zo haal je de buiten een beetje naar binnen.

Symboliek vlinder behang

In principe is behang met vlinders, insecten en vogels geschikt voor elke ruimte. Qua ontwerp en kleurstelling is er altijd wel een variant te vinden die past bij jouw interieur en smaak. Het tilt de kamer naar een hoger niveau vanwege de mooie kleuren. Maar ook vanwege de symboliek. Vlinders staan namelijk voor vrijheid. Zodra een rups zich ontpopt tot vlinder, is het vrij van zijn omhulsel en kan het dier de vleugels te spreiden om te gaan en staan waar hij maar wil. Het fotobehang van vlinders herinnert je er in die zin dus elke dag aan om te genieten van de vrijheid die je hebt. Ook als mens. Mooi, hè?

Vlinder en insecten behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi vlinder behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je vlinder of insecten behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.