Wallpaper with Bugs and Butterflies

Vliegt er een vlinder voorbij, dan trekt die altijd even de aandacht. Vanwege de prachtige kleuren, de elegantie van de wapperende vleugels en de fleurige uitstraling. Vlinders zijn waarschijnlijk de mooiste insecten die er bestaan. Maar ook bloemetjes en bijtjes vormen samen een mooi gezicht. Wil je fotobehang van vlinders, of behangpapier met insecten, om een muur in je huis op te fleuren? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. In ons assortiment vind je niet alleen behangpapier met vlinders, maar ook met vogels en insecten. Zo haal je de buiten een beetje naar binnen.

Blauwe vlinders
Blauwe vlinder
Vlinder op tulp
Van laag naar hoog sorteren

39 producten

Behang met vlinders en insecten

Allereerst hebben we een prachtige print van bloemen en vlinders in waterverf. Dit behang is rustig, romantisch en kleurrijk. Absoluut een eyecatcher als je hiermee een volledige wand behangt. Pak je het liever wat subtieler aan? Ga dan voor onze behang cirkels. Wij hebben prachtig fotobehang van vlinders in een ronde vorm, die je als een waar kunstwerk aan de muur kunt bevestigen. Dat geeft een subtiel effect. Ook hebben we een behang met insecten, als lieveheersbeestjes, bijtjes, bloemen en vogels. Neem tot slot eens een kijkje in onze collectie fotobehang met bloemen, waar onder andere in het stilleven allerlei insecten zijn verwerkt.

Symboliek vlinder behang

In principe is behang met vlinders, insecten en vogels geschikt voor elke ruimte. Qua ontwerp en kleurstelling is er altijd wel een variant te vinden die past bij jouw interieur en smaak. Het tilt de kamer naar een hoger niveau vanwege de mooie kleuren. Maar ook vanwege de symboliek. Vlinders staan namelijk voor vrijheid. Zodra een rups zich ontpopt tot vlinder, is het vrij van zijn omhulsel en kan het dier de vleugels te spreiden om te gaan en staan waar hij maar wil. Het fotobehang van vlinders herinnert je er in die zin dus elke dag aan om te genieten van de vrijheid die je hebt. Ook als mens. Mooi, hè?

Vlinder en insecten behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi vlinder behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je vlinder of insecten behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?