Fotobehang met zeedieren

Van een fotobehang van een schildpad in de oceaan, tot een levensgroot dolfijnen behangpapier in aquarel. Zeedieren behangpapier heb je in alle soorten en maten. In onze collectie behangpapier van zeedieren, vind je naast de eerder genoemde voorbeelden ook een close-up van een zeehond, roze kwallen in een blauwe zee en fotobehang van een springende walvis. Of wat dacht je van een print van blauwe vissen, behangpapier van lachende walvisjes, en een levensechte hamerhaai? Dankzij het uitgebreide aanbod op onze website is er altijd wel een exemplaar dat je mooi vindt.

Zeeschildpad in de oceaan
Vliegende walvis
Close-up van een zeehond
Van laag naar hoog sorteren

31 producten

Fotobehang met zeedieren

Zeedieren behangpapier geeft sfeer

Met zeedieren behangpapier haal je imposante schepsels als een hamerhaai, octopus of bultrug gewoon in huis. Het vormt een eyecatcher in de ruimte en zo geef je direct meer sfeer aan een kamer. Ons fotobehang van dolfijnen in een kleurrijke onderwaterwereld staat bijvoorbeeld prachtig in een speelkamer voor de kinderen. De print van schattige haaien doet het geweldig in de babykamer. En het behangpapier van een springende walvis misstaat niet op kantoor. Zo waan je je tijdens het werken door, even op reis naar een ver oord. Heerlijk, toch?

Fotobehang van zeedieren stylen


Fotobehang van zeedieren kun je gemakkelijk stylen met de rest van je meubels. Neem een kleur uit het behang als uitgangspunt en laat deze terugkomen in decoratie. Ga je voor het fotobehang van een zeester op wit zand? Neem dan bijvoorbeeld het oranje van de zeester en koop in diezelfde kleur de kussentjes voor op de bank. Een vrolijke lampenkap. En bijvoorbeeld de stoelen voor aan de eettafel. Zo maak je van alles weer één geheel. Wanneer je kiest voor een drukke print, helpt het bovendien om de rest van het interieur rustig te houden. Dan knalt het zeedieren behang er écht uit. 

Zeedieren behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi zeedieren behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je zeedieren behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen. 

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.