• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Kinderbehang met dieren

Is jouw kind dol op dieren? Dan is dierenbehang in de kinderkamer misschien wel het grootste cadeau dat je ze kunt geven. Van een zeeschildpad in de oceaan, tot een steigerend paard en een vrolijke dieren jungle. Bij Fotobehang.be hebben we behang van dieren in alle soorten en maten. Foto’s, animaties en tekeningen. Grote dieren, kleine dieren, schattig en stoer. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 212

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 212

Pagina
per pagina

Dieren behang in alle soorten en maten

Op zoek naar een dieren behang met een zachte uitstraling? Denk bijvoorbeeld aan de uitvergrote tekening van dieren en palmbomen, de animatie van een baby giraffe of een fotobehang van kleine dieren, zoals een slapende kitten. Past wat stoerder behang van dieren beter bij jouw zoon of dochter? Bekijk dan eens de animatie van een tyrannosaurus rex, de schets van een wilde wolf of een pijlstaartrog. Heb jij een kleine Freek Vonk in huis die liever realistisch dieren behang heeft? Dan vallen het fotobehang van een pijlstaartrog tussen koraal, een zeeschildpad in het water, of een ijsbeer op het ijs waarschijnlijk beter in de smaak. Zo heeft elk exemplaar behang van dieren weer een totaal andere uitstraling en is er altijd wel iets dat bij jou en je kindje past. Welke soort dieren behang komt er bij jullie in de slaapkamer te hangen?

Behang van dieren combineren

Wil je jouw kind verblijden met een dierenkamer? Dan kun je naast dieren behang ook denken aan andere leuke accessoires. Zoals een vogelhuisje aan de muur, lampjes van een aap en natuurlijke materialen zoals een tak die je gebruikt als kledinghanger. Maak er een echte junglekamer van met planten, een klimtouw aan het plafond of kussens met een dierenprint. En let bij de styling ook op de elementen die het gekozen behang van dieren bevat. Bij het paard tussen de vlinderbloemen kun je bijvoorbeeld de paarse kleur van de bloemetjes terug laten komen in accenten. Bij het behang van kleine dieren zoals een poes en een puppy is het leuk om te werken met de warme beigetinten. Zo maak je er een mooi geheel van en is de kinderkamer niet alleen speels maar ook stijlvol. Kind blij, jij blij.

Dierenbehang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi dieren behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je dieren behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?