• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Junglebehang voor Junglekamers

Is jouw kind zó dol op dieren dat ‘ie het allerliefste in de jungle zou slapen? Tussen de apen en tropische vogels? Maak al zijn dromen waar met een jungle behang voor in de kinderkamer. Bij Fotobehang.be vind je verschillende soorten jungle kinderbehang. Van een grafische illustratie tot een tekening in waterverf en van donkere kleuren tot fleurig kinderbehang jungle. Zo is er voor ieder wel wat wils. 

Sorteer op

95 producten

per pagina
Vrolijke jungle dieren op beton
Premium
Sorteer op

95 producten

per pagina

Jungle kinderbehang in alle soorten en maten

Zoals gezegd hebben wij jungle kinderbehang in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de dieren in de jungle bij nacht? Met safaridieren als een olifant, giraffe en een aap aan een liaan. Dankzij de donkere kleuren zeer geschikt voor de wat stoerdere kinderen. Houd je het liever wat fleuriger? Ga dan voor het tropische jungle kinderbehang in roze tinten. Lekker vrolijk dankzij de pastelkleuren en illustraties van bijvoorbeeld flamingo’s en bloemen. Of de getekende dieren in de jungle. Dit kinderbehang voor kinderkamer is voorzien van heldere kleuren en leuke illustraties, tegen een lichte achtergrond. Dat maakt het voor elk kind en iedere kamer geschikt. Neem dus gerust een kijkje in ons assortiment en kies een exemplaar waar zowel jij als je kleine Freek Vonk enthousiast van worden.

Maak met kinderbehang een jungle van je slaapkamer

Met jungle kinderbehang kun je een echte jungle maken van de slaapkamer van jouw kleine avonturier. Maak het helemaal af met bijvoorbeeld een bed van bamboehout, planten als een palm of bananenboom en knuffels van dieren uit de jungle. Zo gebruik je het jungle behang echt als thema van de kinderkamer. Ook leuk: laat elementen en kleuren uit het jungle kinderbehang terugkomen. Neem bijvoorbeeld het groen van de palmbladeren als uitgangspunt. En verf in deze kleur een naastgelegen muur, leg lekkere kussentjes op het bed, of zoek een mooi vloerkleed in dezelfde tint. Zo maak je één geheel van de kamer met kinderbehang. Het is nooit te vroeg om te leren stylen!

Kinderbehang jungle op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi kinderbehang jungle hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je kinderbehang jungle op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.