• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met patronen voor kinderen

Kies je voor een behangpapier met patronen voor op de kinderkamer, dan wil je natuurlijk wel dat de banen behangpapier goed op elkaar aansluiten. Wallgroup.com print je afbeelding uit één stuk pvc-vrij vliesbehangpapier, waardoor de patronen perfect in elkaar overlopen. Dus of je nu kiest voor hartjes, unicorns, jungle bladeren met aapjes of hondenpootjes de banen behangpapier sluiten altijd perfect op elkaar aan. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 196

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 196

Pagina
per pagina

Zwart-wit behangpapier met patronen voor de kinderkamer

Zwart-wit wonen is een steeds groter wordende trend. En die trend wordt ook steeds vaker doorgetrokken naar de slaapkamers van de kids. Daarom hebben we bij Fotobehang.be een grote collectie met zwart-wit patronen op behangpapier voor de kinderkamer. Vooral de hartjes, cactussen, driehoeken en tipi-tenten zijn populair. Voeg je liever toch wat meer kleur toe aan de kinderkamer dan hebben we ook heel veel soorten fotobehang met gekleurde patronen. Bijvoorbeeld met patronen van vrolijke bosdieren, auto’s, wolkjes en citroenen. Blader door onze behangpapier bibliotheek met patronen voor kinderkamers of upload je eigen foto. En ontvang jouw behangpapier met patroon binnen 1 tot 3 werkdagen.

Behangpapier met patronen voor de kinderkamer op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi patronenbehangpapier voor de kinderkamer hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met patronen voor kinderen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier Accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.