• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Blauw behangpapier

Met blauw behang geef je jouw huis een chique uitstraling, een frisse look of juist een warm gevoel. Hoog tijd dus om een mooi blauw behang aan je interieur toe te voegen. Bij Fotobehang hebben wij een ruim assortiment aan blauw behang. Zo vind je altijd wel iets dat je mooi vindt en dat past bij de rest van je woning

Filteren

35 producten

per pagina
Gevechtsvliegtuig
Blauwe glitter stroom
Gekleurde oceaangolven met de maan
Glacier
Designer
palmbomen met een blauwe lucht
Designer
Geometrische figuren
Blauw verlichte lijnen
Ice
Designer
Success
Designer
Sunshine on the Sea
Designer
Morning
Designer
Hope
Designer
Horizon
Designer
Polar
Designer
Sapphire
Designer
Sunlight
Designer
Waterfall
Designer
Sterrennacht illustratie
Donkerblauwe bladeren met goud
Blauwe streepjes
Tropisch bladerpatroon
Blauwe tropische bladeren
Blauwe camouflage
Blauw bladerpatroon
Donkerblauwe hexagons
Geometrische lijnen
Lichtblauwe geometrische lijnen
Donkerblauw chesterfield patroon
Ananas patroon
Dino's met tekst in blauw
Designer
Blauwe hortensia's
Designer
Licht gekleurde dahlia
Designer
Hortensia in water
Exotische bladeren
Diamond
Designer

35 producten

per pagina

Blauw behang in alle soorten en maten

Blauw behang heb je in alle soorten en maten. En daardoor kun je er ook alle kanten mee op. Zo kun je een luxe gevoel in huis creëren met een donkerblauwe wand. Dat doe je bijvoorbeeld met het blauwe behang van tropische bladeren, bloemen met goudtinten, of een Chesterfield patroon. Een hele andere setting zet je neer met licht blauw behang.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitvergroting van de Sterrennacht van Vincent van Gogh? Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het. Ontdek de mogelijkheden met blauw behang!

Maar ook het patroon van schubben, geometrische lijnen of golven zijn geweldig. Daarmee houd je een interieur fris en licht. Ook kun je met blauw behang heel goed terecht in een stoere kinderkamer. Daar lenen het behang met blauwe camouflage, dolfijnen en sterrenbeelden zich perfect voor. 

Interieur stylen met blauw behang

Zodra je jouw favoriete blauwe behang hebt gekozen, is het tijd voor het leukste onderdeel van de make-over. Je interieur stylen! Een gouden tip is om elementen uit het behang terug te laten komen in je woning en om gebruik te maken van een kleurenfamilie. Neem bijvoorbeeld uit het behang van donkerblauw bladeren met goud het gouden detail over, verf in die kleur een naastgelegen muur, leg goud velours kussentjes op de bank en zet gouden kandelaars op tafel. Zo blend je het blauwe behang helemaal in in je woning en maak je er een fijn geheel van.