• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier goud

Geef je huis een luxe uitstraling met behang in de kleur goud. Van een gouden structuur, tot gouden patronen en artistiek fotobehang met gouden details. Bij Fotobehang.be vind je gouden kleur behang in alle soorten en maten. Dankzij ons ruime assortiment gouden kleur behang is er altijd wel een exemplaar dat past bij jouw wensen en smaak. Ontdek de mogelijkheden, kies je favoriete behang uit en til jouw interieur naar een hoger niveau.

Sorteer op

31 producten

per pagina
Sorteer op

31 producten

per pagina

Gouden kleur behang in alle soorten en maten

Een gouden kleur behang is een eyecatcher in iedere ruimte. En je kunt er alle kanten mee op. Geef je woning bijvoorbeeld het hotel-chique gevoel met geometrische patronen, gouden bladeren of het fotobehang van een gouden steen in close-up. Maak het avontuurlijk met behang van een gouden wereldkaart, of een veld vol gouden tulpen. Of houd het juist natuurlijk met behang van een maantje tussen de bomen in goudtinten of een kudde dolfijnen bij zonsondergang.

Interieur stylen met gouden kleur behang

Zit je favoriete gouden kleur behang al aan de muur? Tijd om de inrichting verder af te maken! Goud leent zich erg goed om te verwerken in je woonaccessoires. Denk aan gouden kandelaars, kussentjes in goud velours en ornamenten. Door het goud terug te laten komen in andere elementen, maak je er één geheel van en dat creëert rust. Verder gaat gouden kleur behang heel erg goed samen met industriële elementen als een stalen kast, en mat zwart geverfde muur of een stoere lamp. Je kunt het ook fris en licht houden in door je gouden kleur behang te combineren met wit, zoals een marmeren bloempot, licht verweerd hout en een gebroken wit vloerkleed.