Wit behangpapier

Wit behang saai? Echt niet! Met wit behang kun je juist een heel leuk effect creëren. En tegelijkertijd houd je het hartstikke subtiel. Ben je op zoek naar wit behang? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij hebben wit behang in alle soorten en maten. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en kies je favoriete exemplaar uit om je huis mee op te leuken. Van een wit behang met tekeningen tot een wit behang met patronen en geometrische vormen.

 
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

Kruisjes patroon
Zwarte takjes
Exotisch patroon
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

Wit behangpapier

Wit behang in alle soorten en maten

Met wit behang kun je alle kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wand met behang van abstracte bloembladeren of een wit behang met een zigzaggend patroon? Een echte eyecatcher in je interieur en perfect voor bij een Scandinavische woonstijl. Ook leuk: het witte behang met zwarte takjes, of de uitvergroting van exotische schetsen. Mooi bij een botanische stijl, of in een speel- en werkkamer. Maar onze favoriet? Dat is toch echt het witte behang met een patroon van palmbladeren. Net als het patroon met plusjes en de geometrische lijnen zeer geschikt voor een moderne woonruimte.

Interieur stylen met wit behang

Er is eigenlijk geen makkelijker behang om een ruimte mee te stylen dan wit behang. Je kunt er namelijk nog álle kanten mee op. Wil je het licht en fris houden? Decoreer je woning dan verder met wit keramiek, dekens van nepbont en bijvoorbeeld een velours kussentje op de bank. Kan het witte behang volgens jou wel wat contrast gebruiken? Ga dan voor stoere donkere materialen, zoals een kast van metaal, een stalen deur en een gietijzeren kandelaar. Ook vrolijke kleuren en pasteltinten gaan goed samen met wit behang. Denk aan een vrolijke bos bloemen, een oudroze muur en felgekleurde posters of schilderijen. Zo zet je met wit behang gemakkelijk iedere keer weer een andere sfeer neer.