• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Kunst behangpapier

Eén schilderij op de wand of van je muur één groot schilderij maken? Bij ons kan je terecht voor behangpapier met kunst en schilderijen voor aan de muur. We hebben prachtige afbeeldingen geselecteerd welke we op fotobehang kunnen printen. Maak een keuze uit verschillende schilderstijlen. 

Sorteer op

Producten 1-100 van 306

Pagina
per pagina
Kippen en eenden
Rijksmuseum
Italiaans landschap met parasoldennen
Rijksmuseum
Spring Cherry Blossoms
Designer Collection
Stoere graffiti
Premium
Bloeiende boom in een boomgaard
Rijksmuseum
Apollo
Rijksmuseum
Het melkmeisje
Rijksmuseum
Graffiti op oude bakstenen muur
Premium
Muur graffiti
Premium
De Nachtwacht
Rijksmuseum
Vaas met bloemen
Rijksmuseum
Bloemen
Rijksmuseum
Stilleven met bloemen en een horloge
Rijksmuseum
Graffiti koptelefoon
Premium
Graffiti met letters op hout
Premium
Fotobehang Rijksmuseum. Hollandse schepen op een kalme zee.
Rijksmuseum
Bloemen in klassieke vaas
Premium
Graffiti XL
Premium
Muziek graffiti op baksteen
Premium
Graffiti Love
Premium
Geschilderde blokken
Premium
Graffiti Kever op hout
Premium
Gezicht in het Bentheimse bos
Rijksmuseum
Bloemstilleven
Rijksmuseum
Winterlandschap
Rijksmuseum
Geschilderde water impressie
Premium
Graffiti op muur van zwarte stenen
Premium
Graffiti op zwarte stenen
Premium
Palmbomen op hout
Premium
Graffiti van een leeuw
Premium
Chaotische graffiti
Premium
Italiaans landschap
Rijksmuseum
Wan-Li-vaas met bloemen
Rijksmuseum
Rivierlandschap gezien door bomen
Rijksmuseum
Lips are sealed
Designer Collection
Geschilderde grijstinten
Premium
Schilderij met blauwtinten
Premium
Bloemstuk
Rijksmuseum
Gekleurde graffiti op muur
Premium
Graffiti op hout
Premium
Graffiti van mond
Premium
Straat graffiti op oud hout
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 306

Pagina
per pagina

Oude meesterwerken bij jou thuis aan de muur

Het melkmeisje, een stilleven met bloemen of De Nachtwacht. Prachtige schilderijen uit het Rijksmuseum die nu ook bij jou op de muur kunnen hangen. Door kunst te laten printen op fotobehang maak je van jouw muur een prachtig kunstwerk. Naast meesterwerken heb je ook de keuze uit moderne kunst, graffiti, beelden en abstracte kunst op behang.

Wist je trouwens dat wij samenwerken met het Rijksmuseum voor bekende werken van oude meesters? Maar ook als je op zoek bent naar een modern schilderij, behangpapier met graffiti of toch een klassiek schilderij kan je bij ons terecht. Heb je zelf een foto of afbeelding laat het ons dan weten. Dan kijken wij of we deze voor je kunnen printen. Ben je op zoek naar een andere print voor op je kunst behangpapier, laat het ons dan ook weten. We gaan dan voor je op zoek. Kunst behangpapier en schilderij behangpapier koop je eenvoudig online.

Je eigen kunst op fotobehang

Heeft je kleine een prachtig kunstwerk gemaakt dat je graag op fotobehang wilt laten printen. Of ben je zelf creatief bezig geweest en wil je dit met iedereen delen? Upload jouw kunstwerk via de website en ons ontwerpteam checkt of de kwaliteit van de foto goed genoeg is om te laten printen op fotobehang.

Kunst behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi kunst behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met kunst op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.