• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met een Barok Patroon

Barok behangpapier online kopen. Geef een weelderige twist aan je kamer met barok behangpapier. Barok is een stijl en kwam aan het begin van de 17e eeuw tot ontwikkeling. Barok kenmerkt zich door een overdaad en heftigheid van vormen. Te denken valt aan rijke bloemmotieven en organische vormen. Wij hebben prachtige soorten barok behangpapier voor je geselecteerd. Maak je keuze voor weelderige patronen. 

Filteren

6 producten

per pagina
Donker barok
Barok in grijstinten
Blauw barok
Barok ornamenten
Damast zwart-wit
Palmette zwart-wit

6 producten

per pagina

Classy en stijlvol: barok behangpapier

Klassieke stijlvolle elementen die een prachtig patroon vormen op het behangpapier. Barok behangpapier geeft een luxe uitstraling aan de kamer. Deze artistieke stijl kenmerkt zich door de details en uitbundigheid. De barokstijl komt oorspronkelijk uit Italië, maar wist via Duitsland en Engeland heel Europa te bereiken. Het kent zijn oorsprong in de architectuur en schilderkunst.

Barok behangpapier bestaat vaak uit symmetrische ornamenten en versieringen. De patronen zijn een verzameling geïllustreerde elementen die in een barok interieur uitstekend passen, maar barok behangpapier past ook uitstekend binnen andere woonstylen. Goud is een veelgebruikte kleur in barok behangpapier. Vooral in combinatie met zwart geeft dit een warme luxe uitstraling aan de kamer. Mocht het gewenste behangpapier er niet bijstaan, neem dan contact met ons op en laat ons weten waar je naar op zoek bent. We gaan dan ons best doen om het juiste behangpapier op te zoeken. Mocht je een foto hebben, dan kan deze ook geprint worden op fotobehang.

Barok patronen behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi barok patronen behangpapier hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het baanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.