• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met blauwe patronen

Ben je op zoek naar een mooi behang met blauwe patronen? Dan ben je bij Fotobehang.be aan het juiste adres. Wij hebben blauwe patronen behang in alle soorten en maten. Van een uitvergroting van de Sterrennacht van Vincent van Gogh met heldere kleuren blauw, tot een stijlvol behang van blauwe tropische bladeren in het donker. Dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd wel een fotobehang van blauwe patronen dat je mooi vindt. 

Sorteer op

21 producten

per pagina
Sorteer op

21 producten

per pagina

Verschillende soorten behang met blauwe patronen

Behang met blauwe patronen biedt tal van mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een mooi behang voor in de slaapkamer? Ga dan voor een uitvergroting van sterrenbeelden, of een donkerblauw patronen behang met een chesterfieldprint. Ook stijlvol: donkerblauwe bladeren met witte en gouden bloemen. Zoek je iets voor in de kinderkamer? Dan is het blauwe patronen behang van camouflagevlekken een aanrader. Maar ook de dolfijnen met bubbels en het fotobehang van blauwe patronen in golfjes zijn erg leuk. Houd je het graag licht: neem dan het witte behang met blauwe geometrische lijnen, het blauwe bladerpatroon, of tropische strepen. Neem gerust een kijkje en bestel je favoriet via onze webshop!

Blauwe patronen behang stylen

Ondanks dat blauw bekendstaat als een koele kleur, kan het je woning ook veel warmte geven. Mits je het op de juiste manier stylet. Combineer blauwe patronen behang daarom met warme materialen. Denk aan velours kussens, wollen vloerkleden en zachte plaids. Ook kun je stylen met decoratie in warmere tinten. Zoals gouden accessoires, maar ook brons, hout en okergeel gaan heel goed met fotobehang van blauwe patronen samen. Kies een tint uit die je mooi vindt en combineer dat met behang met blauwe patronen. Zo houd je het rustig en kun je met gemak dat hotel chique gevoel in eigen huis neerzetten.