• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met goud patroon

Goud is een echte trendkleur en dat maakt behang met gouden patronen een goede keus. Je kunt er in je woning alle kanten mee op en zorgt meteen voor een bijzonder stijlvol interieur. Ben je op zoek naar gouden patronen behang? Dan ben je bij Fotobehang.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met fotobehang van gouden patronen. 

Sorteer op

19 producten

per pagina
Sorteer op

19 producten

per pagina

Behang met gouden patronen in alle soorten en maten

Behang met gouden patronen zijn geschikt om een lange muur mee te doorbreken, of om warmte te geven aan een ruimte in huis. Ben je op zoek naar fotobehang met gouden patronen? Kijk dan eens naar het duinstrand met zonsondergang, een Witte Schotse hooglander in het bos met een lage zon, of het behang van een zwart geschminkte vrouw met gouden accenten. Ook gaaf: geometrisch gouden patronen behang. Van bijvoorbeeld bladeren, bloemetjes, of witte lijnen. Of wat dacht je van de vrolijke prints van bladeren of van jungle dieren? Zoals je ziet is er behang met gouden patronen in alle soorten en maten. Zo is er voor ieder wel wat wils.

Van abstracte gouden lijnen, tot marmeren driehoeken afgewisseld met goud. En van goudtinten in fotobehang van de zonsondergang tot gouden patronen behang van bladeren. Neem gerust een kijkje in onze collectie en kies een exemplaar dat je mooi vindt.

Gouden patronen behang stylen

Neem je een behang met gouden patronen, dan maak je daar natuurlijk graag de eyecatcher van in huis. Dat doe je gemakkelijk door het op de juiste manier te stylen. Laat het goud terugkomen op meerdere plekken in je inrichting. Denk bijvoorbeeld aan gouden kandelaars, gouden wandlampen, of gouden vazen. En houd de rest lekker licht. Samen met gouden patronen behang - zoals het witte behang met gouden bladeren, het wit met gouden marmer of de chevron patroon in goud - creëer je zo gemakkelijk dat ‘paris chique’ gevoel in je eigen huis.