• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang met grijze patronen

Op zoek naar een rustig behang voor in je woning? Kies voor grijs behang. Hiermee geef je op een subtiele manier sfeer aan iedere kamer. En dankzij de neutrale kleur kun je nog alle kanten op met de rest van je interieur. Bij Fotobehang.be vind je diverse mogelijkheden voor grijs behang. Zoals behang met een grijs patroon als een stadsplattegrond of een behang met grijze tinten gecombineerd met bruine bloemen

Sorteer op

5 producten

per pagina
Grijze strepen
Black Friday
- 10%
Grijs patroon, donker
Black Friday
- 10%
Grijs bloemen patroon
Black Friday
- 10%
Leger patroon, grijs
Black Friday
- 10%
Grijze plattegrond
Black Friday
- 10%
Sorteer op

5 producten

per pagina

Grijs behang in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar een behang met grijze tinten in lichte kleuren als wit en lichtgrijs. Of juist naar donkere tonen als zwart en donkergrijs? In onze collectie grijs behang vind je het allemaal. Neem bijvoorbeeld een behang met grijs patroon van camouflage vlekken. Liever wat vrolijkers? Ga dan voor het witte behang met grijs dolfijnen patroon. Leuk voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Neem iets neutraals al het grijs behang met stippen in verschillende tinten. Of trakteer jezelf op een beetje vakantiegevoel in eigen huis. Met behulp van het grijs behang van Portugese tegeltjes. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren door de mooie foto’s. Zo kies je gemakkelijk het grijs behang dat het beste bij jouw smaak en woonstijl past. Op naar een geslaagde makeover!

Behang met grijze tinten stylen

Zoals we al zeiden kun je met grijs behang nog álle kanten op. Het is zo rustig dat je er zonder problemen allerlei kleuren aan kunt toevoegen. Maar je kunt er net zo goed voor kiezen om het rustig te houden. Met een interieur in witte, grijze en natureltinten. Zoek je enige houvast bij de inrichting? Koppel je behang met grijze tinten dan aan aan een thema. Het behang van een grijs patroon met tegeltjes is bijvoorbeeld hartstikke geschikt voor een Mediterraanse kamer. Schilder een effen muur in licht terracotta. Zet een rieten bankje neer met sierkussentjes in warme tinten. En combineer het met een vrolijk vloerkleed. Plaats nog wat planten en hang een zomers schilderij aan de muur. En je grijs behang komt optimaal tot zijn recht!