• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met patronen voor kinderen

Ook voor kids hebben we bij Wallgroup het mooiste fotobehang. Met onze patronen voor kinderen tover je elke muur om tot iets moois. We hebben behangpapier in zachte en felle kleuren. Met leuke prints voor meiden en stoere patronen voor jongens. Of wat dacht je van een dieren patroon voor een echte junglekamer. Welk patroon je ook zoekt voor je kinderen er zit altijd wel een leuk fotobehang tussen voor de slaapkamer of speelhoek van de kids. 

Sorteer op

8 producten

per pagina
Sorteer op

8 producten

per pagina

Creëer een speelhoek in je woonkamer met kinderen fotobehang

Rondslingerend speelgoed door heel je kot, maar geen aparte ruimte voor een speelkamer? Creëer een speelhoek in je woonkamer met fotobehang voor kinderen. Kies voor behangpapier met een grafische print om een statement te maken. Moet de speelhoek niet teveel aandacht trekken? Ga dan juist voor een patroon voor kinderen in lichte pastelkleuren of vergrijsde tinten. Kijk welke kleuren, vormen en materialen je al gebruikt in je woonkamer en laat dit terugkomen in het patroon van je fotobehang. Zet mini-meubels in de hoek en uiteraard het favo speelgoed van de kids en klaar is je speelhoek. Ga voor een hele muur, lambrisering of fotocirkel met kinderen behangpapier. 

Geef de slaapkamer een make-over met patronen voor kinderen

Ook voor de kinderslaapkamer hebben we bij Fotobehang.be heel veel verschillende patronen voor kinderen. Van zwart-wit tot vrolijke gekleurde prints. Allemaal speels en energiek, zodat je kinderen altijd vrolijk wakker worden. En met onze ruime collectie aan behangpapier met patronen voor kinderen zit er altijd wel iets tussen voor je zoon of dochter. Bestel jouw kinderen fotobehang makkelijk en snel online.

Behangpapier voor kinderen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je behangpapier met patronen voor kinderen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.