• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met allerlei patronen

Een echte eyecatcher in je interieur is fotobehang met een patroon. Kies voor een patroon met bloemen of bladeren om een natuurlijke en rustgevende look te creëren in je kot of op kantoor. Of ga juist voor een patroon dat past bij de ruimte waar je het behangpapier ophangt. Bijvoorbeeld een behangpapier met koffie teksten voor in de coffeecorner van je restaurant. Of een fotobehang met een stilleven voor in de keuken

Sorteer op

Producten 1-138 van 138

per pagina
Sorteer op

Producten 1-138 van 138

per pagina

Ruime collectie fotobehang met patroon

Emojis, legertanks, wolkjes, badeendjes, letters, veren.. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben een fotobehang met het patroon dat jij zoekt. In kleur of zwart-wit. Abstract of realistisch. Blader door onze behangpapier bibliotheek of upload je eigen foto. En ontvang jouw behangpapier met patroon binnen 1 tot 3 werkdagen. Met onze ruime collectie aan patronenbehangpapier is er altijd een print die bij jouw interieur past.

Voor elke ruimte een passend behangpapier met patroon

Geef je woonkamer, het kantoor of juist de keuken een make-over met fotobehang met patroon. Kies voor een patroon dat past bij de ruimte geef je het geheel een extra betekenis. Of pak het creatief aan door bijvoorbeeld een deur of kast te behangen met fotobehang. Zo maak je in een handomdraai een unieke ruimte in huis of op kantoor.

Fotobehang met patroon op maat gemaakt

Als je een keuze voor een behangpapier met patroon hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je behangpapier met patroon op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het begangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.