• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangpapier met teksten en letters

Zeg het met teksten op de wand. Kies voor behangpapier met teksten en letters. Teksten en letters op behangpapier kunnen veel zeggen. Je kan bijvoorbeeld denken aan je trouwdatum boven je bed of een mooi gedicht aan de wand. Andere veelgebruikte teksten zijn 'Home', ' Thuis' of ' Love'. Je kan ook printen wat voor jou emotionele waarde heeft. Een textcloud kan ook een heel leuk effect geven. 

Filteren

9 producten

per pagina
Amerikaanse reclameborden
Restaurant teksten
Getekende teksten
Koffie bar
Gekleurde letters
Cursief, zwart
Doodles zwart-wit
Doodle patroon
Begroetingen

9 producten

per pagina

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden wordt weleens gezegd. Maar met het tekstbehangpapier van Fotobehang.be staan woorden en quotes juist centraal. We printen de door jouw gekozen woorden in een patroon op ons milieuvriendelijke vliesbehang. Of wat dacht je van woorden als 'Koken en kletsen', 'Koffie', 'Genieten van een wijntje' of 'Lekker eten' in je keuken. Laat je inspireren bij de categorie fotobehang met teksten of lever je eigen tekst aan. Behangpapier met teksten koop je eenvoudig online.

Custom made wandtekst op behangpapier

Een songtekst die voor jou bijzonder is. Of woorden met emotionele waarde. Een handschrift van een dierbare. Welke tekst of woorden jij ook kiest, wij kunnen het voor je op fotobehang zetten. Heb je een eigen ontwerp of wil je dat ons ontwerpteam een behangpapier met tekst voor je maakt? Neem dan contact met ons op en we gaan aan de slag om een wandtekst op maat voor je te maken.

Tekst behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi tekst behangpapier hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.