Behangpapier Oude Meesters

Realistisch fotobehang van oude meesters: dat wil elke kunstliefhebber wel aan de muur hebben. Staat jouw favoriete kunstwerk van Van Gogh, Rembrandt, Vermeer, Vroom of Michelangelo al tussen onze behangpapiercollectie? Bestel dan eenvoudig en snel jouw eigen oude meester voor aan de muur bij Wallgroup.com. En geniet binnen 1-3 werkdagen van jouw behangpapier met een kunstwerk van een oude meester. Zoek je eigenlijk een schilderij, tekening of prent die niet tussen de collectie staat? Laat het aan ons weten en we gaan samen op zoek naar het meesterwerk van jouw wensen.

 
Het melkmeisje
Meisje met de parel
Guirlande van vruchten met enkele bloemen
Van laag naar hoog sorteren

29 producten

Behangpapier Oude Meesters

Meesterwerken op behangpapier

Een oude meester aan je muur. Het is niet voor iedereen weggelegd. Of toch wel? Met behangpapier van Wallgroup.com is dat meesterwerk aan je muur zo geregeld. Je krijgt een prachtig schilderij, tekening of prent aan de muur van een Europese schilder die tussen de 14e eeuw en 1800 werkte. Plak het behangpapier op een hele muur of kies voor een behangcirkel als je het subtieler aan wilt pakken. Of pimp een deur of kast op met het oude meesters behangpapier. Als echte kunstliefhebber kan jij al binnen 3 werkdagen genieten van een prachtig kunstwerk aan je muur. Ga jij voor Het puttertje, Rivierlandschap of het Meisje met de parel?

Behangpapier Oude Meesters op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Oude Meesters behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met Oude Meesters op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

BEHANGPAPIER ACCESSOIRES

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.