Fotobehang van schilderwerken

Landschappen zijn een grote inspiratiebron voor schilders en kunstenaars. In welke kunststroming je ook geïnteresseerd bent, je ziet altijd wel een verwijzing naar landschappen. Of het nu om een ets, abstract schilderij of moderne kunst gaat. Kies voor een landschap met stenen brug, een berglandschap of een Italiaans landschap voor op uw schilderijen behang. Liever een heel ander schilderwerk aan je muur? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met ons ontwerpteam en we gaan samen op zoek naar het juiste schilderij voor op jouw behang.

 
Italiaans landschap met parasoldennen
Mondriaan
Gezicht in het Bentheimse bos
Van laag naar hoog sorteren

60 producten

Fotobehang van schilderwerken

Schilderwerken behangpapier past in elk interieur

Fotobehang met schilderwerken past perfect in een klassiek interieur. Maar ook voor moderne, landelijke of industriële interieurs hebben wij prachtige schilderijen die perfect matchen met jouw woonstijl. Eigenlijk past elk schilderij behangpapier in jouw woning. Als je de rest van je interieur er een beetje op aanpast. Laat kleuren of vormen uit het behangpapier terugkomen in je accessoires, gordijnen of in de kleur van de andere muren. 

Hoe integreer je fotobehang in de rest van je interieur?

Wil jij bijvoorbeeld de Bloeiende Vijgcactus van Herman Saftleven op fotobehang of een wandcirkel laten printen? Dan past deze perfect bij of op een groene muur. Zet verschillende cactussen op een bijzettafel en plaats groene kussens op je bank en je behangpapier past perfect bij de rest van je interieur.

Schilderwerken behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi schilderwerken behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang van schilderwerken op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

BEHANGPAPIER ACCESSOIRES

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.