Behangpapier Rijksmuseum

Misschien wel het bekendste museum van Nederland: het Rijksmuseum. Met schilderijen als de Nachtwacht, Het Melkmeisje en het zelfportret van Van Gogh trekt het Rijksmuseum elk jaar duizenden bezoekers van over de hele wereld. Wallgroup.com werkt samen met het Rijksmuseum en heeft daardoor tientallen schilderijen aan haar behangpapiercollectie kunnen toevoegen. Dus heb jij altijd al gedroomd van een Johannes Vermeer, Rembrandt of Jan Steen aan je muur? Kies dan een van de schilderijen uit onze collectie en laat deze haarscherp printen op Rijksmuseum behangpapier. Binnen 1-3 werkdagen heb jij jouw meesterwerk in huis.

 
Het melkmeisje
Italiaans landschap met parasoldennen
Kinderen der zee
Van laag naar hoog sorteren

89 producten

Behangpapier Rijksmuseum

Geniet het hele jaar van Rijksmuseum behangpapier

Met het Rijksmuseum behangpapier kan je elke dag genieten van schilderwerken van oude meesters. Kies een schilderij uit onze ruime collectie van Rijksmuseum behangpapier. Zonder dat je er eerst miljoenen voor hoeft te betalen kan jij één van de bekendste schilderijen ter wereld in jouw huis hebben hangen. In de vorm van behangpapier. Aan de muur, op de deur of een kast.

Behangpapier Rijksmuseum op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Rijksmuseum behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met schilderij uit het Rijksmuseum op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.