Honingraat behang

Wil je een ruimte van een make-over voorzien? Denk dan eens aan honingraat behang! Met dit prachtige geometrische patroon fleur je iedere ruimte eenvoudig op. Bij Fotobehang.com vind je tal van mogelijkheden als het gaat om honingraat behang. Dat overigens ook wel hexagon behang wordt genoemd. Bekijk de verschillende ontwerpen op onze website en kies het hexagon behang dat je het mooiste vindt. Voor je het weet hangt er bij jou zo’n hip honingraat behang aan de muur.

 
Donker grijze hexagons
Lichtgevende hexagons
Modern technologie design
Van laag naar hoog sorteren

24 producten

Honingraat behang
 

HEXAGON BEHANG IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Honingraat behang is er in alle soorten en maten. Neem bijvoorbeeld een 3D Hexagon in verschillende grijstinten. Zet het patroon wat steviger aan met hexagon behang waarbij de vormen bestaan uit donkerblauwe tegen witte strepen. Of houd het juist lekker rustig met geometrisch hexagon behang in wit met goud. Eenzelfde behang is bij ons verkrijgbaar in het zwart met goud en goud met wit. Ook een goede optie: een abstract hexagon behang in vrolijke kleuren. Zoals felgeel. Daarmee vrolijk je een kamer in één keer op. Wist je dat je van geel behang een positief en energiek gevoel krijgt?

HONINGRAAT BEHANG STYLEN

Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Kies dus vooral een honingraat behang dat je zelf heel mooi vindt. Of dat al heel goed past bij je huidige interieur. Wil je honingraat behang stylen? Dan hebben we nog wel een aantal fijne tips voor je. Een goed idee is bijvoorbeeld om een kleur uit het hexagon behang te kiezen en dit op andere plekken in het interieur terug te laten komen. Van de kussentjes op de bank tot de kleur van de gordijnen en van lijstjes aan de muur tot de kleur van je kaarsjes. Zo creëer je eenheid in je interieur en komt het honingraat behang nóg beter tot zijn recht. Aangezien hexagons tot de trend van het moment behoren, kun je ook een hoop leuke accessoires vinden van deze zeshoek. Zoals wandplankjes, kandelaars en zelfs spiegels of fotolijsten.