• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang hout

Met hout behang zorg je voor een stoere, robuuste en industriële sfeer. Hout past in vrijwel elk interieur. Een behang van steigerplanken is ook mooi achter het bed in de slaapkamer. Zelf planken kopen en op maat zagen kan een tijdrovende en prijzige klus zijn. Fotobehang met houtmotief zorgt dat je wel de look hebt, maar niet het werk om hout aan te brengen. Bovendien kan je met behangpapier heel netjes werken, zonder afval en zaagsel. Kies uit de verschillende prints op deze pagina of lever je eigen foto aan. Mocht je gewenste print er niet bij staan, laat ons dat dan weten. We gaan dan voor je op zoek. Met hout behangpapier haal je een natuurlijk gevoel in huis.

Sorteer op

Producten 1-100 van 117

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 117

Pagina
per pagina

HAAL DE NATUUR IN HUIS MET HOUT BEHANG

Gestapelde boomstronken, steigerhout, boomstammen en sloophout. Welk houtmotief je ook kiest voor op je fotobehang, je haalt hoe dan ook de natuur in huis. Hout behang is perfect te combineren met andere natuurlijke producten, zoals wol, staal en leer. Kies bijvoorbeeld voor een behang met gestapelde houtstammen voor achter de bank. En leg daarna een wollen plaid op de bank om die natuurlijke touch in je woonkamer nog meer te benadrukken. 

VERGRIJSD EN GEKLEURD HOUT BEHANG

Naast bruintinten vind je ook veel vergrijsd hout in onze collectie met hout fotobehang. Dit past qua kleurenspectrum misschien wat beter in je interieur. Een kleurenfoto van hout gevonden die je liever in het zwart-wit op de muur wil? Ook dat is mogelijk. Ons ontwerpteam helpt je graag met het vinden van jouw behang met steigerhout of sloophout motief.

HOUT BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi hout behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. 

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?