• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Marmer fotobehang

Geef je interieur een chique look met marmer behang. Bij Fotobehang.com vind je marmer vliesbehang in alle soorten en maten. Van zwart marmer behang tot fotobehang marmer in groene tinten. En van close-ups van de textuur tot uitvergrotingen van marmeren platen of tegeltjes. Ontdek de mogelijkheden met marmer behang en bestel je favoriete exemplaar direct online. Zo kun jij snel aan de makeover beginnen.

Sorteer op

Producten 1-100 van 136

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 136

Pagina
per pagina

VAN LICHT TOT ZWART MARMER BEHANG

Met marmer behang kun je alle kanten op. In onze collectie vind je niet alleen marmer in neutrale kleuren als wit, grijs en zand. Maar ook kleuren zoals groen, blauw en paars. En wat dacht je van zwart marmer behang? Marmer behang met een drukke print en marmer behang met een rustige structuur. Dankzij de verschillende soorten fotobehang marmer is er altijd wel een marmer behang dat past bij de kamer die jij onder handen gaat nemen.

FOTOBEHANG MARMER VOOR IEDERE WOONSTIJL

Of je nu een industriële woonstijl hebt, een moderne, of juist een botanische of romantisch interieur. En of je nu een muur in de woonkamer wil behangen, in de slaapkamer of in het toilet. Dat maakt allemaal niet uit. Marmer behang kan letterlijk overal. Sterker nog: met marmer fotobehang voorzie je iedere ruimte van een luxe uitstraling. Je maakt er een statement mee in huis, zonder dat het te druk wordt. En dankzij die rustige basis kun je er nog steeds alle kanten mee op.

INTERIEUR STYLEN MET FOTOBEHANG MARMER

Laat marmer behang goed tot zijn recht komen door het op de juiste manier te combineren. Kies bijvoorbeeld een kleur die je vaker terug laat komen, of ga op zoek naar marmer accessoires die goed bij het behang passen. Leg kussentjes met marmerprint op de bank, kies een marmer aanrecht in de keuken en zet een marmeren vaas met bloemen op tafel.

Ga je voor een licht marmer behang? Dan mag je ook best wat spelen met contrasten van bijvoorbeeld groene kamerplanten, of zwart stalen kasten, fotolijsten en kandelaars. Ook leuk: wit of zwart marmer behang combineren met gouden accenten, zoals bijvoorbeeld de kraan in je keuken, deurklinken en omlijsting van een spiegel. Zo creëer je echt dat Paris chic- gevoel. Is marmer behang toch niet helemaal je ding? Bekijk dan eens ons effen behang of ga voor bijvoorbeeld luxe dieren behang.