Steen behangpapier

Een stenen muur is weer helemaal terug van weggeweest. En is dan ook een trend in het interieur van nu. Als je een nieuwe basis wilt voor je interieur, maar geen zin hebt in een complete verbouwing dan is fotobehang met stenen de ideale uitkomst. Steen behangpapier geeft je huis een landelijke, aardse en rustieke touch. En het is bij ons niet van echt te onderscheiden. Pas als je eraan voelt, weet je dat het behangpapier is. Kies uit onze grote collectie een steen look die past bij jouw woonwensen. Of upload je eigen steenmotief.

 
Marmer
Oplichtende stenen
Moderne stenen muur
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 141

Pagina
Steen behangpapier

Steenstrips behangpapier

Zorg voor mooie accenten in je kamer met steenbehangpapier. Met een steen behangpapier kan je leuke accenten aanbrengen in je woonkamer. Behangpapier met steenstripmotief kan een muur naar voren laten springen. Een stenen muur kan zorgen voor een mooie industriële sfeer. Je kan kiezen voor rustige prints maar ook voor drukkere prints, zoals mozaïek. De steenprints motieven kunnen zo hoog en breed worden afgedrukt als je zelf wilt. Mocht je zelf een foto hebben of op zoek zijn naar een andere print, laat het ons dan weten. 

Als je steen behangpapier mooi vindt, ben je misschien ook geïnteresseerd in betonlook behangpapier, tegel behangpapier of hout behangpapier. Fotobehang met steenmotief bestel je snel en eenvoudig online.

Steen behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi steen behangpapier hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.