• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Tegel behangpapier

De tegels uit dat Portugese kerkje thuis op de wand? Wij printen scherpe foto's op tegel behangpapier. Als je prachtige tegeltjes ergens op vakantie hebt gezien en je wilt dat op behangpapier printen, dan kan dat. Zorg voor een goede belichting en maak een zo scherp mogelijke foto met een goede fotocamera. Stuur ons de foto en wij bekijken of deze geschikt is om te printen op fotobehang. 

Sorteer op

30 producten

per pagina
Sorteer op

30 producten

per pagina

Tegel behang in de keuken

We zien het steeds vaker bij onze klanten: behangpapier in de keuken. En dan is het vooral populair op de achterwand van de keuken. Behangpapier met tegel look of steen behang is bij ons dan favoriet. De laatste trend op gebied van tegels in de keuken zijn de marmerlook- en hexagontegels. Of tegels die in visgraatverband zijn gelegd. Met fotobehang met tegel look is het mogelijk om dezelfde look te creëren, maar dan voor een kleinere investering. En het is ook nog makkelijker zelf aan te brengen. Wij zeggen: win-win!

We hebben uiteraard ook een heleboel behangpapieren met tegels voor je uitgezocht waaruit je kan kiezen. Deze zijn altijd scherp en kunnen zo breed worden geprint als je zelf wilt (door tegels naast elkaar te plaatsen). Ben je op zoek naar wit of grijs tegel behang of oude tegeltjes op behangpapier? Laat het ons weten. Wij kunnen je vast helpen.

Is tegel behangpapier afneembaar?

Het tegelbehangpapier wordt geprint op 180 grams vliesbehangpapier. Dit betekent dat het behangpapier afneembaar is met een zachte spons of licht vochtige doek. Dat maakt tegel behangpapier ook geschikt voor in de keuken. 

Tegel behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi tegel behangpapier hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.