WALLEXCLUSIVE®

Van de grachtenpanden in Amsterdam tot een waterval in Bali. En van een Hollands heidegebied tot de Erasmusbrug in Rotterdam. In onze premium collectie vind je hoogwaardig fotobehang van de mooiste beelden. Allemaal exclusief gemaakt door onze eigen fotograaf. De combinatie van een geavanceerde camera en de nieuwste beeldbewerkingstools maakt dat het superscherpe prints zijn in de hoogst mogelijke resolutie. Zelfs bij muren van breder dan vijf meter, krijg je met dit kwalitatief fotobehang een scherpe print. Zo is de afdruk op het hoogwaardig fotobehang haast niet van écht te onderscheiden.

Lamborghini Huracán - Voorzijde
Grof hout
Gouden structuur
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 1200

WALLEXCLUSIVE®

Kwalitatief fotobehang aan de muur

Bij kwalitatief fotobehang kun je behalve aan levensechte beelden uit de natuur en steden ook denken aan elementen. Zo hebben we hoogwaardig fotobehang van stenen, beton en texturen. Maar ook van bloemen, wolken en de lucht en bijvoorbeeld hout. Ook gaaf: de art collectie. Met een kwalitatief behang van een abstract schilderij of kunst met structuur heb je geen kunstwerk in huis meer nodig. Enerzijds maak je een statement in je woning. Anderzijds houd je het rustig en stijlvol - juist door het groot te maken en uit te strekken over een volledige muur.

Kies voor hoogwaardig fotobehang

Als je een wand in je huis met fotobehang wilt opleuken, is een exemplaar uit de premium collectie zeker het overwegen waard. Met hoogwaardig fotobehang komt je foto namelijk écht tot leven. Het fotobehang van een steiger lijkt je haast echt naar de zee te leiden. En met kwalitatief fotobehang van palmbomen bij zonsondergang waan je je even in een tropisch oord. Hoogwaardig fotobehang is nog mooier, nog echter en van nog hogere kwaliteit. Daardoor kun je er nog meer van genieten. Een eyecatcher waar je niet op uitgekeken raakt.