Londen behangpapier

Ben jij ook zo’n fan van de Engelse hoofdstad? Dan is Londen behang écht iets voor jou. Met een behang van Londen aan de muur, waan jij je elke dag even in deze wereldstad aan de andere kant van de Noordzee. Bekijk het uitgebreide assortiment Londen behang op Fotobehang.com en ontdek de vele mogelijkheden. Van de Tower Bridge tot de Riverside Promenade en van de Big Ben tot de welbekende rode bussen. Met Londen behang heb jij al deze hoogtepunten altijd in de buurt.

 
Rode bus in Londen
Tower Bridge
De weg naar Tower Bridge
Van laag naar hoog sorteren

39 producten

Londen behangpapier
 

Behang van Londen in alle soorten en maten

Behang van Londen is er in alle soorten en maten. Zo hebben wij prachtig fotobehang van de London Tower Bridge. Zowel bij daglicht, als bij zonsondergang én ‘s avonds laat in het donker. Ook vind je in onze collectie prachtig fotobehang van Londen Eye, van veraf en van dichtbij. Net als het typische Londen behang van rode dubbeldekkers of telefooncellen in de stad. Liever een niet al te druk fotobehang? Zelfs dan zijn er genoeg opties. Denk bijvoorbeeld aan fotobehang van een ondergrondse tunnel in Londen, een tekening van de Big Ben of een dromerige foto van de lichtroze bloesem op Portobello Road.

Londen behang stylen

Heb je een mooi fotobehang van Londen gekozen? Dan kun je hier werkelijk waar alle kanten nog mee op. Met de juiste styling zorg je er pas echt voor dat het Londen behang optimaal tot zijn recht komt. Hoe je dat doet? Door elementen uit het behang ook op andere plekken in je interieur terug te laten komen. Ga je bijvoorbeeld aan de slag met Londen behang van een rode bus? Pik het rood er dan uit en gebruik dit weer in de kussentjes op je bank, een vaas op de kast en een retro telefoon. Zo houd je alles binnen één thema en creëer je rust. Het behang van Londen is dan echt de eyecatcher.

Ook tof om te combineren met je Londen behang: een collage met alle favoriete foto’s die je daar hebt genomen. Souvenirs die je in Londen hebt gekocht in een mooie display zetten, zoals een open kast of een wandplank boven de bank. Kies je voor een Londen skyline behang ‘by night’? Dan kun je ook heel leuk spelen met de verlichting. Door bijvoorbeeld een kleine lichtslinger op te hangen. Of te kijken of je zo’n toffe lantaarn kunt vinden in Engelse stijl. Opties genoeg met Londen behang, dus!