• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Parijs behangpapier

Parijs is niet alleen de stad van de liefde, maar ook van de mode, van de Eiffeltoren en de lekkerste croissantjes. Logisch dat je helemaal weg bent van de Franse hoofdstad. Wij hebben nu dé oplossing: Parijs behang. Breng je deze aan op een muur in huis? Dan waan je je elke dag even in je favoriete stad. Leuk in de hal, keuken, woon- of slaapkamer. 

Sorteer op

13 producten

per pagina
Rode roos
Designer Collection
De beroemde trap in Montmartre
Designer Collection
Eiffeltoren vanaf Montmartre
Designer Collection
Eiffeltoren zwart-wit
Designer Collection
Rode paraplu's
Designer Collection
Portret van de Eiffel Toren, zwart
Designer Collection
Portret van de Eiffeltoren, wit
Designer Collection
Sorteer op

13 producten

per pagina

Behang van Parijs in alle soorten en maten

Behang van Parijs is er in alle soorten en maten. Zo hebben wij een prachtig behang van Parijs bij zonsondergang met de Eiffeltoren in het midden, genomen van bovenaf. Dat geeft een geweldig zicht over de stad. Parijs behang met de Eiffeltoren is er van veraf, dichtbij, in kleur en zwart-wit. Maar je kunt bij behang van Parijs ook denken aan mooie details. Bijvoorbeeld van kunst in Montmartre, een trap in deze artistieke wijk, of de prachtige Medici fontein tijdens de herfst. Of zorg voor romantische sferen met een fotobehang van Parijs in de avond met aan de ene kant de Seine en de andere kant de Notre Dame. Ook een goede optie: marmer behang. Dat past helemaal bij een Parijs’ interieur. Ontdek de mogelijkheden met Parijs behang op Fotobehang.be en bestel direct het allermooiste exemplaar. Voor je het weet leef jij in Parijse sferen.

Tips om Parijs behang te stylen

Zit je favoriete Parijs behang op de muur? Dan is het tijd voor het leukste onderdeel van je make-over: de rest van de kamer stylen. Door de juiste combinaties te maken, komt het behang van Parijs nóg beter tot zijn recht. Laat je inspireren door de voorbeelden van Parijse stijl interieur op bijvoorbeeld Pinterest en werk met sierlijke lijsten op het plafond, marmer details en prachtige kroonluchters. Ook kun je ervoor kiezen om een kleur of element uit een fotobehang van Parijs te halen en dit op andere plekken terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan de pastelkleuren uit de zonsondergang. En koop in diezelfde zachte kleur roze kussentjes voor op de bank, kaarsjes voor in je kandelaars en lijstjes voor in een collage. Door te zorgen voor herhaling, creëer je eenheid en rust. Zo maak je van je Parijs behang écht een eyecatcher.