• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang Skyline

Denk je aan een skyline dan is de skyline van New York waarschijnlijk de eerste die bij je naar boven komt. Wolkenkrabbers, lampjes en de Manhattan Bridge: een plaatje die je maar wat graag als fotobehang op de muur wil. Maar ook de skylines van Dubai, Shanghai en Sydney zijn prachtig voor op fotobehang. Kies uit onze ruime collectie van behangpapier met skylines en kijk elke dag uit op jouw favoriete skyline. 

Sorteer op

39 producten

per pagina
Zonsondergang bij New York
Designer Collection
Skyline
Premium
Skyline Seattle
Premium
Manhattan Skyline and Brooklyn Bridge
Designer Collection
New York City Skyline
Designer Collection
Uitzicht op New York
Designer Collection
Willemsbrug
Premium
Manhattan skyline met golfbrekers
Designer Collection
Manhattan Reflection
Designer Collection
Londen skyline
Designer Collection
Family Portrait Snowing 8455
Designer Collection
Pale Blue
Designer Collection
The Land of Coonectons 1: Over the Rainbow
Designer Collection
Unforgettable 9-11
Designer Collection
New York World Trade Center 1
Designer Collection
Empire State Building met Manhattan
Designer Collection
Empire State Building met skyline
Designer Collection
Chrysler Building in New York
Designer Collection
Empire State Building in de avond
Designer Collection
Sorteer op

39 producten

per pagina

Elke dag uitzicht op een skyline met skyline fotobehang

Fotobehang met een skyline geeft je het gevoel dat je elke dag in een wereldstad bent. Skyline behangpapier geeft een ruimtelijk effect en past daarom perfect in de slaapkamer, een studentenkamer of kantoorruimte. Zorg dat je de andere muren niet te druk maakt, zodat alle aandacht uitgaat naar het behangpapier met de skyline. Voor het beste effect kan je nog een aantal elementen of kleuren van het behang terug laten komen in de rest van je interieur. Zo kan je met een paar kleine aanpassingen je kamer een totale make-over geven.

Kan ik een eigen foto gebruiken voor skyline behangpapier?

Heb je tijdens een citytrip een mooie foto gemaakt van een skyline die je graag op fotobehang wil? Laat de foto voor de zekerheid even checken door ons team van ontwerpers. Zij controleren de foto op een aantal punten om zeker te zijn dat je foto ook geschikt is voor fotobehang. Blijkt je foto toch niet de juiste kwaliteit te hebben, dan is de kans groot dat we een foto van de skyline in onze beeldbank kunnen vinden. Zodat je alsnog kan genieten van jouw favo skyline op fotobehang.

Skyline behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi skyline behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met skyline op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.