• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang Steden

De skyline van New York of de skyline van Rotterdam? Word iedere dag wakker in Parijs, de stad van de liefde. Prachtige architectuur, prachtige belichting, prachtige steden. Kies voor een prachtige afbeelding van jouw lievelingsstad. We hebben een prachtige collectie van New York, Shanghai, Amsterdam en nog veel meer steden. Als je lievelingsstad er niet bij zit of je hebt zelf een (vakantie)foto, laat ons dat weten. We kunnen je eigen foto printen of we gaan op zoek naar een afbeelding van de stad van jouw voorkeur. Behangpapier met steden en architectuur bestel je eenvoudig online.

 
Sorteer op

Producten 1-100 van 173

Pagina
per pagina
Sorteer op

Producten 1-100 van 173

Pagina
per pagina

Favoriete stad aan de muur met steden fotobehang

Is er een stad waarvan jouw hart sneller gaat kloppen? Praag, New York, Barcelona, Bangkok.. Het liefst zou je er elk jaar wel een keer heen gaan. Maar met ons steden behangpapier is dat niet meer nodig. En kan je elke dag genieten van je favoriete stad met fotobehang steden.

Behang één of meerdere muren, een deur of kast met steden behangpapier en loop elke dag in de wit-blauwe straatjes van Santorini of op de kettingbrug in Boedapest. Zonder dat je er het vliegtuig voor in hoeft te stappen. Makkelijk en een stuk goedkoper: fotobehang steden van Fotobehang.be.

Steden behangpapier op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi steden behangpapier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je steden behangpapier op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.