• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Trappen op behangpapier

Je trap behangen met fotobehang of een trap op fotobehang. Het kan allebei. Wij printen de meest statige, avontuurlijke of spooky trappen voor jou op vliesbehangpapier. Met een uitgehakte trap die zich midden in de natuur bevindt creëer je een heel andere sfeer in huis dan met een betonnen trap in een oud sanatorium. Ben jij team natuur of team industrieel voor op je behangpapier?

Sorteer op

25 producten

per pagina
Sorteer op

25 producten

per pagina

Net dat stapje verder zetten met je keuze in fotobehang? Kies dan voor ons fotobehang met trappen. En creëer een driedimensionaal en ruimtelijk effect in je kamer. Onze uitgebreide collectie trappen behangpapier heeft designs voor elk interieur. Kies voor een trap waarbij je het uitzicht ziet als je naar beneden loopt. Of juist voor een trap waarbij je uitkijkt op de eindbestemming. Welk trappen behangpapier je ook kiest, je zet altijd een stap vooruit met je keuze.

Behangpapier met trappen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behangpapier met trappen hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behangpapier. We printen je fotobehang met trappen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behangpapier gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehangpapier. Vliesbehangpapier krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangpapier accessoires

Vergeet niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling direct aan de slag met het aanbrengen van het behangpapier.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.